Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kreftforeningens Vitensenter – gratis inngang hovedbilde
søndag 
12:00
Kreftforeningens Vitensenter

Kreftforeningens Vitensenter – gratis inngang

I opplevelsessenteret kan du sjekke ut deres interaktive installasjoner og blant annet reparere DNA, prøve deg som kikkhullskirurg og drepe kreftceller i spillet Guardians of the Cells. Det er utfordrende, underholdende – og helt ufarlig.

Se hva du kan oppleve.

Opplevelsessenteret i Kongens gate 6 i Oslo sentrum forklarer hvordan kroppens 35 milliarder celler jobber døgnet rundt for at kroppen din skal fungere – med deres skjønnhet og kompleksitet, mutasjoner og feil.

Senteret passer best for de mellom 10 og 100 år.

Gratis inngang.

Åpningstider: Lørdag og søndag kl 12.00-15.00.

Kreftforeningens Vitensenter bemannes av frivillige i helgene. Det kan enkelte dager forekomme avvik fra ordinære åpningstider grunnet bemanningsproblemer.

Relaterte saker

Eventbilde: Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski
tirsdag
18:00

Se her! Freeski-tirsdag med NOR Freeski

Hver tirsdag frem til nyåret arrangerer NOR Freeski en egen freeski-tirsdag på SNØ. Dette er et uhøytidelig event hvor miljøet (klubber og egenorganiserte) får mulighet til å samles til skikjøring, trening, lek og moro.

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Babyomvisning – Hver torsdag
torsdag
12:00

Babyomvisning – Hver torsdag

En guidet tur i museet med voksenpåfyll for deg med barn på magen. Alt tilrettelagt for barnets behov slik at man til en hver tid kan trekke seg tilbake, uansett om det er bleieskift, mat eller gråt.