Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kosestund med geitekillingene hovedbilde
lørdag 
14:00
EKT Husdyrpark

Kosestund med geitekillingene

Kosestund med geitekillinger er ledet av en av EKTs dyrepassere.

De viser deg hvordan du kan komme tett innpå killingene og få lekt eller kost med dem. Når killingene er store nok, kan de vise deg hvordan man kan holde en killing på fanget eller få den til å klatre på ryggen din.

Geiter er sosiale dyr som elsker å klatre og leke. Når killigene blir noen uker gamle, kan du prøve å legge deg ned som en ball med ryggen i været og se om killingene vil klatre på deg!

Geiteflokken deres er en herlig gjeng med geiter i ulike farger og avtegnigner, men alle er av rasen Norsk Melkegeit. De har en bukk som heter Edvin. Alle geitene deres har navn, bare spør en av dyrepasserne hvis du lurer på hva de heter. Geiter er sosiale, smarte og morsomme dyr.

  • Når: Lørdag, søndag og helligdager kl. 11.00 og 14.00.
  • Passer for: Alle. Barn i følge med voksen.
  • Pris: Inkludert i inngangsbilletten. Barn under 2 år gratis.

Les mer.

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.