Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kortreiste eventyr: Friluftsbyen Oslo hovedbilde
tirsdag 
18:00
Friluftshuset

Kortreiste eventyr: Friluftsbyen Oslo

OBS! Pga stor interesse rundt dette foredraget må alle melder seg her >> for å komme inn på foredraget.

Det neste året vil skikjører Ina Othilie Vikøren utforske Oslo som lekeplass. I løpet av 2018 skal hun ha 20 turer som ligger mindre enn 20 km fra Oslo.  Tirsdag 27. Feb kommer hun til Friluftshuset for å snakke om sitt nye prosjekt, og mulighetene i bynært friluftsliv.

Vikøren som blant annet er ambassadør for Infinitum Movement legger ikke skjul på at klimahensyn er en av grunnene til at hun i større grad vil sette fokus på bynært friluftsliv. Ina er en stor ambassadør for naturen vår (og spesielt vintrene våre) og det at vi ikke bare kan bruke naturen som lekeplass, men også ta vare på den samtidig. Hun snakker om hvorfor og hvordan vi kan være med å ta vare på fremtidens vintre slik at vi kan fortsette med pudderlek i mange generasjoner fremover.

– Jeg har ikke lengre fjellet som boltreplass i hverdagen og jeg tror nok jeg til tider kommer til å trekke mot det bratte. Men det er noe med det å ha en større balansegang i aktivitetene du holder på med. Når man ikke alltid kan reise til det bratteste fjellene tvinges en til å bli mer kreativ med det du har rundt deg. På den måten får du mer tid til å være med venner og kjente der du er. Det blir mindre reising og mer opplevelser. Jeg kommer nok ikke bare til å være i Oslo det kommende året, men jeg vil bli flinkere til å bruke min egen bakgård som lekeplass, forteller hun.

Velkommen til en inspirasjonsrik kveld på Friluftshuset!

Oppmøte: Frilufthuset, Sørengakaia 122/124
Når: 27. feb kl 18. Dørene åpner kl 17:30.
Påmelding: https://friluftshuset.dntoslo.no/aktiviteter/97592/855673/

Er det mer tid igjen etter foredraget blir Kahoot quiz med give aways. OG Infinitum magasiner for alle å bla i!

GRATIS arrangement!

Relaterte saker

Eventbilde: Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M
tirsdag
19:00

Nytt humorshow på Latter, hver måned! M&M&M

Komikerne Marlene Stavrum, Martha Leivestad og Maria Stavang vil gjennom kvelden gi deg impro, sketsjer, standup, karakterer og roast, og kanskje de også trenger hjelp? Hvem vet!

Eventbilde: Musikkbingo // Christmas Edition
tirsdag
19:00

Musikkbingo // Christmas Edition

Den mest stemningsfulle musikkbingoen du finner i byen. Denne uken er det jul på menyen!

Eventbilde: QUIZ i Glassbaren
tirsdag
19:00

QUIZ i Glassbaren

Quiz på Chateau Neuf passer for alle som ønsker å samle gamle eller nye venner for en kveld, vinnere og “lucky loosers” vil bli utnevnt hver kveld.