Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kortado x Get Dancy hovedbilde
fredag 
21:00
Sentralen

Kortado x Get Dancy

Du vet de beste kveldene på byen, hvor alle danser tett i tett og synger av full hals? Popkoret Kortado og klubbkonseptet Get Dancy inviterer til en sånn kveld.

Velkommen til vårens kanskje mest unike event, med miksen du ikke visste du trengte: kor, klubb og DJ. Vi byr på pop, house og gospel – med 100 korister, flere DJ-sett og selvsagt vidåpen bar.

Kortado har siden oppstarten i 2008 samarbeidet med profilerte artister som Gabrielle, Metteson, Bendik, Maria Mena, Dagny, Sondre Lerche, Amanda Delara, Sondre Justad, Margaret Berger og Eva Weel Skram. I tillegg har de gjestet NRK og P3 ved flere anledninger, under livesendinger og i studio. Koret har imponert med settlister av megahits og stadig nye konsepter. Get Dancy er et av Oslos lengstlevende og mest populære klubbkonsept. Siden 2008 har de levert ekstatiske DJ-sett for stappfulle klubber, festivaler og eventer.

Dørene åpner: 21:00
Dørene lukker: 02:00
Aldersgrense: 21 år
Anbefalt Målgruppe: Unge voksne/voksne

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Relaterte saker

Eventbilde: SENT på Teknisk museum
torsdag
18:30

SENT på Teknisk museum

Teknisk museum er et spennende sted å være på kveldstid. På SENT kan du både være sosial og slappe av i unike omgivelser!

Eventbilde: Feminine Fire // 8th of March – A Tribute by Klubb TA PLASS
fredag
20:00

Feminine Fire // 8th of March – A Tribute by Klubb TA PLASS

Come celebrate the women in your life and dance for all of those who can’t! Everyone is invited because Women’s Day should include celebrating diversity and unity TOGETHER.

Eventbilde: Femmilsskålen på Sporten i Frognerseteren
lørdag
10:30

Femmilsskålen på Sporten i Frognerseteren

Lørdag 9. mars er det igjen duket for en av årets største nasjonaldager, nemlig femmila i Holmenkollen.