Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kortado x Get Dancy hovedbilde
fredag 
21:00
Sentralen

Kortado x Get Dancy

Du vet de beste kveldene på byen, hvor alle danser tett i tett og synger av full hals? Popkoret Kortado og klubbkonseptet Get Dancy inviterer til en sånn kveld.

Velkommen til vårens kanskje mest unike event, med miksen du ikke visste du trengte: kor, klubb og DJ. Vi byr på pop, house og gospel – med 100 korister, flere DJ-sett og selvsagt vidåpen bar.

Kortado har siden oppstarten i 2008 samarbeidet med profilerte artister som Gabrielle, Metteson, Bendik, Maria Mena, Dagny, Sondre Lerche, Amanda Delara, Sondre Justad, Margaret Berger og Eva Weel Skram. I tillegg har de gjestet NRK og P3 ved flere anledninger, under livesendinger og i studio. Koret har imponert med settlister av megahits og stadig nye konsepter. Get Dancy er et av Oslos lengstlevende og mest populære klubbkonsept. Siden 2008 har de levert ekstatiske DJ-sett for stappfulle klubber, festivaler og eventer.

Dørene åpner: 21:00
Dørene lukker: 02:00
Aldersgrense: 21 år
Anbefalt Målgruppe: Unge voksne/voksne

Foto: Jonathan Vivaas Kise

Relaterte saker

Eventbilde: Få med deg Vulkangata Jazz Sessions
fredag
17:00

Få med deg Vulkangata Jazz Sessions

Gata er full av hyggelige uteserveringer, så du har god anledning til å slå deg ned og nyte underholdningen med litt mat og noe godt i glasset.

Eventbilde: Rush After Dark – hver fredag kveld!
fredag
20:00

Rush After Dark – hver fredag kveld!

Bli med, og opplev discostemning, glowsticks, ansiktsmaling og selvlysende trampoliner!

Eventbilde: Sommerfesten på SNØ
onsdag
14:00

Sommerfesten på SNØ

Overlat årets sommerfest til oss! Festen starter i skibakken med gøyale aktiviteter og afterski. Etterpå fortsetter festen med grilling i varmen, og selvfølgelig afterski og DJ/show hele kvelden.