Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Korkro – HUM og mer kanari hovedbilde
søndag 
18:30
Røverstaden

Korkro – HUM og mer kanari

Svært mange osloborgere har hørt HUM-koret på konfirmasjoner og navnefester i Rådhuset. Helt siden koret ble dannet i 1989 har seremonisynging vært korets kjerneaktivitet. I tillegg har koret i årenes løp arrangert en rekke konserter, både alene og i samarbeid med andre kor. HUM-koret (HUM blant venner) har også en viss erfaring med – og noen premier fra – diverse korkonkurranser og festivaler.

I dag har koret ca. 45 aktive sangere, mange med svært god fartstid i koret. Korets repertoar en hentet fra mange ulike stilarter og tidsaldre, fra fjern og nær.

Kveldens publikum kan vente seg et blandet repertoar, kanskje både jazz og viser, folkemusikk og samtidsmusikk, kanskje litt skikkelig populærmusikk, og ganske sikkert et eksempel eller to fra de bestillingsverkene HUM-koret nå gleder seg til å urfremføre på sin korkro. Og alt synges a cappella!

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Maria Mena i Oslo Konserthus
fredag
21:00

Maria Mena i Oslo Konserthus

Ærlig, åpen, raus, sårbar, morsom og modig. Maria Mena har en unik evne til å formidle et nyansert, men ufiltrert spekter av følelser, med musikken sin.

Eventbilde: Lørdagsjazz på Ringnes Brygghus
lørdag
15:00

Lørdagsjazz på Ringnes Brygghus

Ta med deg en venn og opplev levende jazz hver lørdag ved Ringnes brygghus!

Eventbilde: Barratt Dues julekonsert i Oslo Domkirke 2022
lørdag
18:00

Barratt Dues julekonsert i Oslo Domkirke 2022

Konserten byr på et spennende og variert program. Sammen med BDM elever og studenter vil Sonoko Miriam Welde skape musikkglede og god julestemning.