Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kor CAVA inviterer til julefest på Youngs hovedbilde
lørdag 
18:30
Youngs

Kor CAVA inviterer til julefest på Youngs

Velkommen til julefest med kor Cava!

Cava inviterer til Oslos kanskje koseligste julekonsert, som funker både som vors før en heidundrandes kveld ute, eller som en liten avsluttende perle på en flott dag i Oslos julebekledde gater.

Cava er et sprudlende kor med glimt i øyet, julenisseluer på snei og rød neglelakk. De synger kjente og kjære julelåter med egen vri og maks energi, og disker også opp med diverse julete innslag underveis.

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.