Søk i Aktiv i Oslo

Kontaktlek 1-3 år hovedbilde
lørdag 
14:00
Sentralen

Kontaktlek 1-3 år

Kontaktlek 1-3 år og 3-6 år!

Kontaktlek er en fysisk utforskning / lek mellom den voksne og barnet. Vi beveger oss til musikk og ønsker å inspirere til nye måter å leke sammen på. Øvelsene baserer seg på dans og er med på å trene barnets koordinasjon, balanse og styrke. Leken stimulerer barnets og den voksnes kreativitet og glede ved fysisk aktivitet sammen. Her er det lov å finne sitt indre barn igjen :)

Det kreves ingen erfaring, men ha gjerne på deg behagelige klær som du kan bevege deg i.

Kontaktlek 3-6 år: kl 12:00
Kontaktlek 1-3 år: kl 14:00
Tid: varer i ca 45 min.
Billett: En voksen og et barn kr 150,-

Vær oppmerksom på hvilken dato og tid du velger i kjøpsprosessen.   

Konseptet Kontaktlek utvikles og ledes av scenekunstnerne Beata K. Iden og Heidi Jessen. Med Kontaktlek ønsker vi å skape verdifulle kunsterfaringer og opplevelser for og med små barn i følge med voksne. Vi er opptatt av samspillet mellom foreldrene og barnet og ikke minst de andre deltakerne. Mellom oss har vi mange års erfaring med dans, bevegelse og ulike forestillinger for barn i alderen 0-6 år. Beata K. Iden er også sertifisert ContaKids instruktør.

HUSK at det er begrenset antall plasser. Vi anbefaler å bestille billetter på forhånd.

Relaterte saker

Eventbilde: Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet
onsdag
17:00

Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet

Er du ungdom og bor i Grünerløkka eller Gamle Oslo? Denne kvelden inviterer Naturhistorisk museum deg til åpent hus, pizza og spennende program i Klimahuset.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Musikkundervisning – Oslo Kulturfabrikk
torsdag

Musikkundervisning – Oslo Kulturfabrikk

Vil du eller noen du kjenner begynne å synge, eller spille et instrument? Oslo Kulturfabrikk har nå nytt elevinntak på musikkundervisning med mulighet for oppstart i august/september.