Arrangementet er fullført.

Konsertopplevelsen – If I Can Dream hovedbilde
torsdag 
20:00

Konsertopplevelsen – If I Can Dream

elvis-2

 

 

«If I can Dream» er en stor begivenhet for alle som ligger musikken fra Elvis gjennom 50- 60 og 70- tallet! Dette er ikke bare en konsert, men en stor Showopplevelse!

Gjenskaper Elvis- konsert

Etter sukess med showet i fjor gjenskapes det en Elvis Las Vegas Konsert i Kolben Kulturhus. Sammen med Ted Torres, en av USAs fremste Elvis performance artisterog med fullt orkester og kor. Her  vil publikum få en unik opplevelse, og en nærmere Elvis- opplevelse som dette får nordmenn sjelden muligheten til å oppleve.

Arrangøren av denne konserten opplevde selv fem Elvis konserter i 1975 og har inngått et samarbeid med Ted Torres for å lage denne konsertopplevelsen så identisk som mulig slik Elvis gjorde sine fantastiske konserter.

Som en musikal

Showet er som en musikal. Den viser en periode av musikkhistorien som har formet og påvirket mange av verdens største artister opp til vår tid, som for eksempel, Bruce Springsteen.

I 1960 gjorde Elvis come back på scenen med legendariske live-opptredener i Las Vegas i 1969. Her holdt han konserter både i Las Vegas og over hele USA helt frem til sin tragiske og alt for tidlige død.

«En nærmere Elvis- opplevelse som dette får nordmenn sjelden muligheten til å oppleve!»

Opplev de kjente sangene

Elvis kom aldri til Europa for å holde sine show. På dette showet vil du få oppleve alle hans kjente sanger fra 50-, 60- og 70-tallet, som «That´s All Right», «Hound Dog», «Don´t Be Cruel», «Love Me Tender», «Jailhouse Rock», «Love Me», «Are you Lonesome Tonight», «My Boy», «It´s Midnight», «In The Ghetto», «Suspicious Mind», «The Wonder of You», «How Great Thou Art», «Cant´t Help Falling In Love» og enda flere.

Finn billetter her >>

ntso

Relaterte saker

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
søndag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Førjul på Frogner
søndag

Førjul på Frogner

Vil du oppleve den gode gamle julemagien? Frogner hovedgård pyntes til jul og barna kan lage hjemmelaget julepynt som før i tiden.

Eventbilde: Use your heart as a phone
søndag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.