Arrangementet er fullført.

Konsertopplevelsen – If I Can Dream hovedbilde
torsdag 
20:00

Konsertopplevelsen – If I Can Dream

elvis-2

 

 

«If I can Dream» er en stor begivenhet for alle som ligger musikken fra Elvis gjennom 50- 60 og 70- tallet! Dette er ikke bare en konsert, men en stor Showopplevelse!

Gjenskaper Elvis- konsert

Etter sukess med showet i fjor gjenskapes det en Elvis Las Vegas Konsert i Kolben Kulturhus. Sammen med Ted Torres, en av USAs fremste Elvis performance artisterog med fullt orkester og kor. Her  vil publikum få en unik opplevelse, og en nærmere Elvis- opplevelse som dette får nordmenn sjelden muligheten til å oppleve.

Arrangøren av denne konserten opplevde selv fem Elvis konserter i 1975 og har inngått et samarbeid med Ted Torres for å lage denne konsertopplevelsen så identisk som mulig slik Elvis gjorde sine fantastiske konserter.

Som en musikal

Showet er som en musikal. Den viser en periode av musikkhistorien som har formet og påvirket mange av verdens største artister opp til vår tid, som for eksempel, Bruce Springsteen.

I 1960 gjorde Elvis come back på scenen med legendariske live-opptredener i Las Vegas i 1969. Her holdt han konserter både i Las Vegas og over hele USA helt frem til sin tragiske og alt for tidlige død.

«En nærmere Elvis- opplevelse som dette får nordmenn sjelden muligheten til å oppleve!»

Opplev de kjente sangene

Elvis kom aldri til Europa for å holde sine show. På dette showet vil du få oppleve alle hans kjente sanger fra 50-, 60- og 70-tallet, som «That´s All Right», «Hound Dog», «Don´t Be Cruel», «Love Me Tender», «Jailhouse Rock», «Love Me», «Are you Lonesome Tonight», «My Boy», «It´s Midnight», «In The Ghetto», «Suspicious Mind», «The Wonder of You», «How Great Thou Art», «Cant´t Help Falling In Love» og enda flere.

Finn billetter her >>

ntso

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
torsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: Ny vikingutstilling i Oslo
torsdag

Ny vikingutstilling i Oslo

Ny vikingutstilling i Oslo hvor publikum kan se perfekte rekonstruksjoner av klær og utstyr brukt til hverdags, plyndring og fest.

Eventbilde: Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!
torsdag

Spennende nettkurs for deg som vil bli skuespiller eller regissør!

På  DUS Akademiet finner du mange flotte kurs med dyktige skuespillere og regissører, i tillegg til gratis intervjuer. Sjekk ut deres nye plattform!