Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Konsertopplevelsen – If I Can Dream hovedbilde
torsdag 
20:00

Konsertopplevelsen – If I Can Dream

elvis-2

 

 

«If I can Dream» er en stor begivenhet for alle som ligger musikken fra Elvis gjennom 50- 60 og 70- tallet! Dette er ikke bare en konsert, men en stor Showopplevelse!

Gjenskaper Elvis- konsert

Etter sukess med showet i fjor gjenskapes det en Elvis Las Vegas Konsert i Kolben Kulturhus. Sammen med Ted Torres, en av USAs fremste Elvis performance artisterog med fullt orkester og kor. Her  vil publikum få en unik opplevelse, og en nærmere Elvis- opplevelse som dette får nordmenn sjelden muligheten til å oppleve.

Arrangøren av denne konserten opplevde selv fem Elvis konserter i 1975 og har inngått et samarbeid med Ted Torres for å lage denne konsertopplevelsen så identisk som mulig slik Elvis gjorde sine fantastiske konserter.

Som en musikal

Showet er som en musikal. Den viser en periode av musikkhistorien som har formet og påvirket mange av verdens største artister opp til vår tid, som for eksempel, Bruce Springsteen.

I 1960 gjorde Elvis come back på scenen med legendariske live-opptredener i Las Vegas i 1969. Her holdt han konserter både i Las Vegas og over hele USA helt frem til sin tragiske og alt for tidlige død.

«En nærmere Elvis- opplevelse som dette får nordmenn sjelden muligheten til å oppleve!»

Opplev de kjente sangene

Elvis kom aldri til Europa for å holde sine show. På dette showet vil du få oppleve alle hans kjente sanger fra 50-, 60- og 70-tallet, som «That´s All Right», «Hound Dog», «Don´t Be Cruel», «Love Me Tender», «Jailhouse Rock», «Love Me», «Are you Lonesome Tonight», «My Boy», «It´s Midnight», «In The Ghetto», «Suspicious Mind», «The Wonder of You», «How Great Thou Art», «Cant´t Help Falling In Love» og enda flere.

Finn billetter her >>

ntso

Relaterte saker

Eventbilde: Sightseeing på Oslofjorden
fredag
13:00

Sightseeing på Oslofjorden

Opplev Oslofjorden på en klassisk guidet sightseeingtur forbi mange av hovedstadens attraksjoner. Turen går gjennom trange sund og idylliske bukter, og dere passerer mange kjente landemerker.

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb. Vi sparker helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, GRATIS popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!
fredag
21:00

Endelig er tiden for TROPICAL FEELING her!

Start helgen med TROPICAL FEELING, en fest der du kan danse og ha det gøy til DJ og live band hele natten!