Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Konsert med Luke Elliot i Mathallen hovedbilde
torsdag 
20:00

Konsert med Luke Elliot i Mathallen

ntso

Mathallen holder langåpent torsdag 10. desember og inviterer til gratis intimkonsert med Luke Elliot!

Richard Bowers starter moroa kl. 18, før Luke Elliot tar over med en intimkonsert kl. 20. Etter dette avslutter Richard Bowers kvelden med noen «Christmas crooner classics». Konsertene holdes på Torget og det hele er helt gratis!

Om Luke Elliot

Luke Elliot kom som et særdeles friskt pust inn på den norske musikkscenen høsten 2014 med flere sagnomsuste konserter. Han fikk et raskt voksende publikum etter at konsertene ble rost opp i skyene, og publikum, presse og bransje fikk øynene opp for denne ekstremt talentfulle mannen fra USA. Han har stemmen, han har låtene og han blir forfulgt av beskrivelsen «ekstremt talent». Luke Elliot er et rått rock’n’roll talent a la Nick Cave, Leonard Cohen og Tom Waits.

Med utgangspunkt i Norge er Luke Elliot med opprinnelse fra New Jersey spådd å erobre verden av samtlige som har fått oppleve den helstøpte artisten. Luke Elliot er hel ved. Strømmetjenesten Tidal har bragt ham opp under «Tidal Rising», Knut Schreiner har rost mannen i skyene etter at Luke gav han WOW-opplevelsen live og det norske publikum har tatt varmt imot amerikaneren som fort har blitt en favoritt hos de fleste. Han har spilt flere konserter her til lands den siste tiden, deriblant to dager under Norwegian Wood 2015, og er nå klar til å slippe albumet
«Dressed For The Occassion». Produsent av albumet er selveste John Agnello som blant annet har jobbet med Sonic Youth, Dinosaur Jr., Patti Smith, Kurt Vile, The War On Drugs og Madrugada.

Relaterte saker

Eventbilde: Afternoon Tea på Sjøholmen Café
torsdag
12:00

Afternoon Tea på Sjøholmen Café

Unn deg den sjarmerende Afternoon Tea-opplevelsen ved Sjøholmen Café.

Eventbilde: Oslo Humorfest
fredag
00:00

Oslo Humorfest

Oslo Humorfest er tilbake – nå som winter edition!

Eventbilde: Vinterfestdager for store og små!
fredag
00:00

Vinterfestdager for store og små!

Opplev en spennende handelshelg på Bærums Verk! Det blir aktiviteter, gode tilbud og opplevelser!