Arrangementet er fullført.

Konsert med Luke Elliot i Mathallen hovedbilde
torsdag 
20:00

Konsert med Luke Elliot i Mathallen

ntso

Mathallen holder langåpent torsdag 10. desember og inviterer til gratis intimkonsert med Luke Elliot!

Richard Bowers starter moroa kl. 18, før Luke Elliot tar over med en intimkonsert kl. 20. Etter dette avslutter Richard Bowers kvelden med noen «Christmas crooner classics». Konsertene holdes på Torget og det hele er helt gratis!

Om Luke Elliot

Luke Elliot kom som et særdeles friskt pust inn på den norske musikkscenen høsten 2014 med flere sagnomsuste konserter. Han fikk et raskt voksende publikum etter at konsertene ble rost opp i skyene, og publikum, presse og bransje fikk øynene opp for denne ekstremt talentfulle mannen fra USA. Han har stemmen, han har låtene og han blir forfulgt av beskrivelsen «ekstremt talent». Luke Elliot er et rått rock’n’roll talent a la Nick Cave, Leonard Cohen og Tom Waits.

Med utgangspunkt i Norge er Luke Elliot med opprinnelse fra New Jersey spådd å erobre verden av samtlige som har fått oppleve den helstøpte artisten. Luke Elliot er hel ved. Strømmetjenesten Tidal har bragt ham opp under «Tidal Rising», Knut Schreiner har rost mannen i skyene etter at Luke gav han WOW-opplevelsen live og det norske publikum har tatt varmt imot amerikaneren som fort har blitt en favoritt hos de fleste. Han har spilt flere konserter her til lands den siste tiden, deriblant to dager under Norwegian Wood 2015, og er nå klar til å slippe albumet
«Dressed For The Occassion». Produsent av albumet er selveste John Agnello som blant annet har jobbet med Sonic Youth, Dinosaur Jr., Patti Smith, Kurt Vile, The War On Drugs og Madrugada.

Relaterte saker

Eventbilde: Grand Opening av La Fable 24. september 2021 
torsdag

Grand Opening av La Fable 24. september 2021 

Rydd plass i kalenderen. Paris har ankommet Oslo! La Fable tatt den parisiske brasserie-atmosfæren til byen og det kokkeleres til perfeksjon på kjøkkenet med parisisk kjøkkensjef i spissen. Definitivt byens beste bar- og brasserie-nyhet.

Eventbilde: Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum
torsdag

Ny utstilling: Sand i maskineriet – på Teknisk museum

Nasjonalmuseet har inntatt Teknisk museum med 27 kunstverk. Noen av dem er opplagte «brudd», mens man kan lure på om andre egentlig alltid har stått på museet. 

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.