Arrangementet er fullført.

Konsert: Ida Jenshus & The Northern Belle (Solo) hovedbilde
lørdag 
21:00

Konsert: Ida Jenshus & The Northern Belle (Solo)

Ida og Stine har lenge respektert og beundret hverandres musikk. De er begge ledende skikkelser innenfor det blomstrende americana-miljøet i Norge. Og begge pusher stadig grenser innenfor sjangeren. Det blir stor stas å se dem sammen på en scene for første gang!

«Jeg har lenge hatt en drøm om å dele scene med Ida Jenshus. Hun er utrolig dyktig, tvers igjennom en god person og en inspirerende artist. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har vært fangirl lenge og at hun har bidratt mye til at jeg både spiller gitar og gjøre det jeg gjør! Dette blir rått!!» – Stine

Det er en billettgrense på 10 billetter per person for dette arrangementet.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN
torsdag
19:00

Oslo Operafestival CAROLINE WETTERGREEN

Caroline Wettergreen og Dorina Komani presenterer et utvalg av sine favoritter fra musikkhistorien. Publikum får høre lieder av blant andre Maurice Ravel og Clara Schumann, i tillegg til arier fra Leo Delibes og Vincenzo Bellini med flere.

Eventbilde: Outlaw Country – Røverstaden
fredag
20:00

Outlaw Country – Røverstaden

Norsk Americana Forum forsetter å sette fokus på americana musikkens historisk mest betydningsfulle artister og uttrykk.

Eventbilde: Ta høstferien på Teknisk museum
lørdag

Ta høstferien på Teknisk museum

På Teknisk Museum i høstferien kan dere som familie oppleve nye utstillinger med omvisninger, samt familieaktiviteter som 3D-printing, tekstilverksted, discolodding, vitenshow, livredning og museets nye kunstjakt.