Arrangementet er fullført.

Konsert: Ida Jenshus & The Northern Belle (Solo) hovedbilde
lørdag 
21:00

Konsert: Ida Jenshus & The Northern Belle (Solo)

Ida og Stine har lenge respektert og beundret hverandres musikk. De er begge ledende skikkelser innenfor det blomstrende americana-miljøet i Norge. Og begge pusher stadig grenser innenfor sjangeren. Det blir stor stas å se dem sammen på en scene for første gang!

«Jeg har lenge hatt en drøm om å dele scene med Ida Jenshus. Hun er utrolig dyktig, tvers igjennom en god person og en inspirerende artist. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg har vært fangirl lenge og at hun har bidratt mye til at jeg både spiller gitar og gjøre det jeg gjør! Dette blir rått!!» – Stine

Det er en billettgrense på 10 billetter per person for dette arrangementet.

Relaterte saker

Eventbilde: Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten
mandag
19:30

Svanesjøen – Den Russiske Nasjonalballetten

Pjotr I. Tjajkovskijs nydelige musikk, medrivende dans, en eventyrlig handling samt fantastiske kostymer og scenografi venter tilskuerne og gjør denne oppførelse til en fasinerende opplevelse.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
19:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.»