Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kvalifisert gjetning – en gøy & annerledes quiz! hovedbilde
torsdag 
19:00
Brød & Sirkus

Kvalifisert gjetning – en gøy & annerledes quiz!

Kvalifisert gjetning er quizen for deg som kan ting – sånn ca.

Du trenger ikke ha 100% håndfast kunnskap om noe som helst. Du må bare kunne resonnere, tippe eller være flink å ha flaks sånn at du kan plassere ting kronologisk.

Koster en boks leverpostei mer eller mindre enn en boks makrell i tomat? Og hvor plasserer hockeypulver seg i forhold til dette, for ikke å snakke om stangselleri og berlinerboller?

Sorter oppgavene i riktig rekkefølge, klipp opp papiret for å få god oversikt, krangle om tunfisken koster ni eller fem kroner og samarbeid med dine lagkamerater!

Mye blir løst feiende flott med digitale løsninger for å skape en unik quizopplevelse. Gratis inngang og oppstart klokka 19!

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork @ Brød & Sirkus
fredag
16:00

Afterwork @ Brød & Sirkus

Ta med hele gjengen etter jobb og spark helgen i gang! Elleville priser på absolutt ALT, gratis popcorn på bordet, samt godlåter og god stemning.

Eventbilde: Musikk-quiz med Willy
fredag
18:00

Musikk-quiz med Willy

Vitenparkens kjøkkensjef elsker musikk og inviterer alle musikkelskere til å utfordre seg selv hver andre fredag i måneden klokken 18:00!

Eventbilde: Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen
fredag
18:30

Analog Champagne – med Martin Beyer-Olsen

Analog Champagne er Martin Beyer-Olsens første soloshow! Ta med deg vennegjengen og start det nye året med standup og mye latter.