Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kom i gang med trening og grønnere kosthold! hovedbilde
lørdag 
11:00

Kom i gang med trening og grønnere kosthold!

ntso

STARTHJELP FOR Å GJØRE ALVOR AV NYTTÅRSFORSETTENE – SÅ DU KAN FORTSETTE PÅ EGEN HÅND

Januar er måneden for å gjøre virkelighet av nyttårsforsettene, og mange har forsetter om å begynne å trene og spise grønnere. Grønn & gira har workshops som er laget for å hjelpe deg i gang så du kan fortsette på egen hånd.

På workshoppene får du inspirasjon, motivasjon, praktiske øvelser, teoretisk kunnskap og enkle og konkrete tips til hvordan du kan komme i gang med å trene og spise grønnere.

Prosjektleder og instruktør Nils Harley Boisen hjelper deg i gang med treningen.

Nils er ultraløper og tidligere kampsport-utøver. Han gir deg inspirasjon, motivasjon og praktiske treningsøvelser. Det blir både øvelser i yogasal og løpetur i Frognerparken. Det anbefales å bruke gummibrodder utenpå skoene og lag på lag med klær. Løpeturen foregår i veldig rolig tempo og det er helt OK å gå innimellom.

Ernæringsfaglig rådgiver Nina Johansen hjelper deg i gang med å spise grønnere.

Nina har mastergrad i samfunnsernæring, og diplom i plantebasert kosthold fra USA. Hun gir både en introduksjon til helsefordelene ved å spise plantebasert, og råd til hvordan du kan spise grønnere i hverdagen. Her får du enkle og konkrete tips du lett kan implementere i det daglige. Det er satt av god tid til spørsmål.

Matservering

Du får servert et sunt og grønt måltid fra økologiske Jøndal Gård. Du får også smoothie når du kommer, og frukt og te i pausene.

Påmelding

2017 er året hvor DU kan komme i grønt supergir. Er du med? Gå inn på lenken og trykk på Bestill-knappen for å melde deg på i dag!

PÅMELDINGSFRIST: Onsdag 18. januar

Tid: Lørdag 21. januar fra kl 11-16.30

Sted: Kirkeveien 67A, Oslo (100 m fra Majorstukrysset)

Klikk her for å melde deg på>>

Relaterte saker