Arrangementet er fullført.

Kokkens dag hovedbilde
søndag 
12:00
Strand Restaurant

Kokkens dag

Kokkenes dag er en 1-dags matfestival med fokus på kokker og deres restauranter.

Festivalen ble arrangert for første gang i 2017 av Tom Victor Gausdal ved Strand restaurant, rett utenfor Oslo.
I 2017 hadde festivalen over 2000 besøkende og hele arrangementet var en stor suksess.

Festivalområdet er på gressbanen utenfor Strand restaurant. Her samles et utvalg av restauranter for å vise frem noe av det de holder på med og for å presentere seg for et stort publikum.
Alle stedene server derfor smakebiter av sin meny og Strand står for servering av drikkevarer.

I løpet av dagen arrangeres det små konkurranser, underholdning, kåring av Kokkenes Kokk og moro for hele familien.

Relaterte saker

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.