Arrangementet er fullført.
Kokkenes dag er en 1-dags matfestival med fokus på kokker og deres restauranter.
Festivalen ble arrangert for første gang i 2017 av Tom Victor Gausdal ved Strand restaurant, rett utenfor Oslo.
I 2017 hadde festivalen over 2000 besøkende og hele arrangementet var en stor suksess.
Festivalområdet er på gressbanen utenfor Strand restaurant. Her samles et utvalg av restauranter for å vise frem noe av det de holder på med og for å presentere seg for et stort publikum.
Alle stedene server derfor smakebiter av sin meny og Strand står for servering av drikkevarer.
I løpet av dagen arrangeres det små konkurranser, underholdning, kåring av Kokkenes Kokk og moro for hele familien.
Nå er det standup på Vesper Bar her lørdag. Gratis inngang!
Et deltagende kokkekurs hvor du både lærer å lage rettene, samt prinsipper om den voksende street food-trenden.
Dette vil bli en restaurantopplevelse ulikt noe dere har erfart tidligere og dere vil bli servert nydelige retter med spennende smakskombinasjoner og tilsvarende vin.