Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Knøttedag i stallen hovedbilde
søndag 
09:00
Øvre Fossum Gård

Knøttedag i stallen

Stovner ridesenter inviterer til knøttedag i stallen for barn i alderen 4-9 år sammen med foresatte. På knøttedagen vil barna bli kjent med dyrene på gården, kunne kose med smådyrene og ri på ponniene.

Det vil være fokus på adferd rundt dyrene, forståelse for dyret og egen påvirkning på dyrs adferd. Barna vil også lære litt om hvordan skal vi kommunisere med dyrene på beste måte.

Dato:

  • 3. september
  • 15. oktober

Tid: kl 09:00- 13:00

Pris: 500,- pr dag

Dagen starter med en gjennomgang av hva dagen vil innebære, samt å se på hvilke dyr som bor på gården. Barna vil få være med på å gjøre rent for hestene og gi hestene mat. De vil i løpet av dagen også bli kjent med hest og ridning. De vil få kose med ponniene, og øve på å sitte på hesteryggen og bli vant til ponnienes bevegelser. I samvær med ponniene vil det være fokus på lek og glede i møte med gårdens firbeinte venner, og mestringsopplevelser for små ryttere.

Midt på dagen vil det være en lunsjpause der det grilles pølser i grillhytten. Dersom dere ikke spiser pølser kan dere ha med egen mat og grille.

For spørsmål og påmelding kan du ta kontakt med oss på mail til ovrefoss@online.no

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!