Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Klubbdagen på Parkteatret (Øyafestivalen) (Fri Alder) hovedbilde
tirsdag 
Parkteatret

Klubbdagen på Parkteatret (Øyafestivalen) (Fri Alder)

Spielbergs + Hilma Nikolaisen + Insomniac Bears

7. august går startskuddet for Øyafestivalen 2018, og Parkteatret er stolte over å kunne presentere Spielbergs, Hilma Nikolaisen og Insomniac Bears på Parkteatret.

Artistene spiller to konserter på Parkteatret denne kvelden, først en Yngling med fri alder og så en for de over 18.

Spielbergs er tre erfarne indiehuer fra Oslos undergrunn som slår seg løs med gitarbasert indierock! Et friskt pust inn i norsk musikkliv inspirert av band som Japandroids, …And You Will Know Us By The Trail Of Dead og Fireside.
2018 har vært et spennende år for Spielbergs med konserter under årets By:larm, signering av internasjonal platekontrakt med det helt ferske plateselskapet By The Time It Gets Dark, og EP-utgivelse i april («Distant Star»). Debutalbumet kan ventes i september/oktober, og det vil fram til den tid komme flere drypp i form av singler.

Bandets medlemmer er veteraner i Oslos undergrunnsscene, der de har spilt en viktig rolle i band som Team Me, Lukestar, Accidents Never Happen, Magnus Moriarty, Truls & The Trees og Call Vega.

facebook.com/spielbergs

Hilma Nikolaisen tok Norge med storm da hun slapp sitt debutalbum «Puzzler» i 2016. Nå er hun snart tilbake med ny musikk!

Spellemannsnominerte «Puzzler» har siden utgivelsen bergtatt Norske anmeldere, imponert internasjonale magasiner som Uncut, Shindig! og The Independent, og spredd seg som ild i tørt gress hos musikkelskere over hele verden.
Hilma Nikolaisen er for mange også kjent fra bandene The Loch Ness Mouse, Umbrella og Serena-Maneesh, et av norsk musikks mest innflytelsesrike band det siste tiåret. Årene i Serena-Maneesh har lekket noe inn i uttrykket: 

En sans for sonisk variasjon, detalj og rikdom i stemning, med mørkt og lyst balansert opp mot hverandre. Men dette er på hennes premisser. Den unike vokalen og styrken i låtene er hennes egen, og uttrykket er overraskende, velutviklet og ambisiøs popmusikk.

facebook.com/hilma.nikolaisen


Insomniac Bears er en ny gruppe som fordyper seg i et rikt lydbilde av retrofuturistiske synther og energisk vokalføring som får sjangergrensene til å forsvinne. Forvent et spennende uttrykk pakket inn i 80-talls tilbehør med ektefølt låtskriving som snakker nåtidens språk. Her fusjoneres de tydlige signaturerene vi kjenner fra tidligere favoritter, og etablerer felles grunn og en ny retning. Uttrykket er formet i full musikalsk frihet og kan best beskrives som overskudds-indie eller artpop med en folky vibb og skandinavisk kjøl.
Besetningen består av tidligere Rumble in Rhodos-vokalist Thomas Bratlie Haugland, Team Me-sjefen Marius Drogsås Hagen, multiinstrumentalist Marius Ergo (Lukestar, Snöras, Kaospilot+++) og undergrunnsveteranen Magnus Moriarty. De har også med seg rytmevirtousen Axel Skalstad på trommer.
facebook.com/insomniacbears

Billetter kr. 100,- + avg. Gratis inngang med Øya festivalpass.

Fri aldersgrense, ingen alkoholservering.
Bill.: 120,-Dørene åpner 18:00ID.: fri alder

Kjøp billetter her

Relaterte saker

Eventbilde: Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans
onsdag
19:30

Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans

I Panflutes and Paperwork ser Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage på upretensiøst vis på forholdet mellom dans og musikk.

Eventbilde: Oslo Brassfestival
fredag
00:00

Oslo Brassfestival

Festivalen samler brassband fra hele Norge til en konkurranse hvor konsertopplevelsen står i sentrum.

Eventbilde: Only Connect Oslo 2024
lørdag
00:00

Only Connect Oslo 2024

Bli med når Only Connect Oslo inntar byen 25. – 27. april med samtidsmusikk, eksperimentell musikk og lydkunst.