Arrangementet er fullført.

Klimafestivalen for barn: Lag figurer av plastsøppel hovedbilde
lørdag 
12:00

Klimafestivalen for barn: Lag figurer av plastsøppel

Lørdag 11. januar kl. 12:00-15:00

Guerrilla Plastic Movement arbeider for et plastfritt hav ved hjelp kunstneriske virkemidler; aksjonskunst med humor og alvor. Bli med å lage figurer av plastsøppel! Utgangspunktet er rydding av strender, og deretter brukes plasten til ulike kunstprosjekter og plastverksteder for barn og voksne.

Guerrilla Plastic Movement er til sammen 7 medlemmer som er kunstnere, kreatører, fotografer, dansere, koreografer, pedagoger og forfattere. Gruppen ble etablert i 2016 som en reaksjon på plastforurensningen.

Velkommen til en kreativ workshop for barn. Passer for barn alle aldre, men mindre barn trenger å ha med en voksen. Drop-in og uten påmelding, men først til mølla.

Om Klimafestivalen:

Klimafestivalen § 112 vil inspirere befolkningen til å støtte opp om de samfunns- og livsstilsendringer som må gjøres for å sikre et stabilt klima og et bærekraftig samfunn. Klimafestivalen § 112 ønsker å kaste lys over det enorme klimaengasjementet som finnes i Norges befolkning, spre kunnskap og skape enda mer engasjement.

Omstillingen til et klimavennlig samfunn berører hele vår kultur. Det finnes ikke noen riktig måte å engasjere seg, og ingen kan gjøre alt. Festivalen viser et mangfold av måter å bidra til omstillingen, og inviterer alle til å dele de løsningene de selv brenner for å skape.

10.- 26. januar 2020 arrangeres Klimafestivalen § 112 for sjette gang – en kraftfull og leken mobilisering for å øke klimaengasjementet i alle samfunnslag.

Les mer om klimafestivalen her.

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
lørdag
11:00

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.

Eventbilde: Den hvite klovnen med Égal teater
lørdag
16:30

Den hvite klovnen med Égal teater

” Den hvite klovnen,” handler om hvor viktig det er å være seg selv og at alle mennesker er viktige uansett hva de holder på med.

Eventbilde: hei kalas – Releasekonsert
søndag
13:00

hei kalas – Releasekonsert

hei kalas ble Spellemannsnominert for debutalbumet «hvorfor er jeg allergisk» som kom i 2020 og nå er det ENDELIG på tide med en releasekonsert!