Arrangementet er fullført.

Klimafestivalen for barn: Lag figurer av plastsøppel hovedbilde
lørdag 
12:00

Klimafestivalen for barn: Lag figurer av plastsøppel

Lørdag 11. januar kl. 12:00-15:00

Guerrilla Plastic Movement arbeider for et plastfritt hav ved hjelp kunstneriske virkemidler; aksjonskunst med humor og alvor. Bli med å lage figurer av plastsøppel! Utgangspunktet er rydding av strender, og deretter brukes plasten til ulike kunstprosjekter og plastverksteder for barn og voksne.

Guerrilla Plastic Movement er til sammen 7 medlemmer som er kunstnere, kreatører, fotografer, dansere, koreografer, pedagoger og forfattere. Gruppen ble etablert i 2016 som en reaksjon på plastforurensningen.

Velkommen til en kreativ workshop for barn. Passer for barn alle aldre, men mindre barn trenger å ha med en voksen. Drop-in og uten påmelding, men først til mølla.

Om Klimafestivalen:

Klimafestivalen § 112 vil inspirere befolkningen til å støtte opp om de samfunns- og livsstilsendringer som må gjøres for å sikre et stabilt klima og et bærekraftig samfunn. Klimafestivalen § 112 ønsker å kaste lys over det enorme klimaengasjementet som finnes i Norges befolkning, spre kunnskap og skape enda mer engasjement.

Omstillingen til et klimavennlig samfunn berører hele vår kultur. Det finnes ikke noen riktig måte å engasjere seg, og ingen kan gjøre alt. Festivalen viser et mangfold av måter å bidra til omstillingen, og inviterer alle til å dele de løsningene de selv brenner for å skape.

10.- 26. januar 2020 arrangeres Klimafestivalen § 112 for sjette gang – en kraftfull og leken mobilisering for å øke klimaengasjementet i alle samfunnslag.

Les mer om klimafestivalen her.

Relaterte saker

Eventbilde: Gratis torsdag på Naturhistorisk museum
torsdag

Gratis torsdag på Naturhistorisk museum

Her finner du utstillinger om geologi, zoologi, og klima og klimaendringer. Dette er et besøk som passer for hele familien!

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.