Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Klimafestivalen for barn: Lag figurer av plastsøppel hovedbilde
lørdag 
12:00

Klimafestivalen for barn: Lag figurer av plastsøppel

Lørdag 11. januar kl. 12:00-15:00

Guerrilla Plastic Movement arbeider for et plastfritt hav ved hjelp kunstneriske virkemidler; aksjonskunst med humor og alvor. Bli med å lage figurer av plastsøppel! Utgangspunktet er rydding av strender, og deretter brukes plasten til ulike kunstprosjekter og plastverksteder for barn og voksne.

Guerrilla Plastic Movement er til sammen 7 medlemmer som er kunstnere, kreatører, fotografer, dansere, koreografer, pedagoger og forfattere. Gruppen ble etablert i 2016 som en reaksjon på plastforurensningen.

Velkommen til en kreativ workshop for barn. Passer for barn alle aldre, men mindre barn trenger å ha med en voksen. Drop-in og uten påmelding, men først til mølla.

Om Klimafestivalen:

Klimafestivalen § 112 vil inspirere befolkningen til å støtte opp om de samfunns- og livsstilsendringer som må gjøres for å sikre et stabilt klima og et bærekraftig samfunn. Klimafestivalen § 112 ønsker å kaste lys over det enorme klimaengasjementet som finnes i Norges befolkning, spre kunnskap og skape enda mer engasjement.

Omstillingen til et klimavennlig samfunn berører hele vår kultur. Det finnes ikke noen riktig måte å engasjere seg, og ingen kan gjøre alt. Festivalen viser et mangfold av måter å bidra til omstillingen, og inviterer alle til å dele de løsningene de selv brenner for å skape.

10.- 26. januar 2020 arrangeres Klimafestivalen § 112 for sjette gang – en kraftfull og leken mobilisering for å øke klimaengasjementet i alle samfunnslag.

Les mer om klimafestivalen her.

Relaterte saker

Eventbilde: Velkommen til babydans på Sentralen
fredag
13:00

Velkommen til babydans på Sentralen

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Oslos første vårtegn!  – Vestkanttorvet starter opp seseongen
lørdag
09:00

Oslos første vårtegn! – Vestkanttorvet starter opp seseongen

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Karius og Baktus
lørdag
12:00

Karius og Baktus

En fantastisk morsom forestilling for store og små om Torbjørn Egners godtegærne tanntroll og Jens – han som eier tennene. Etter forestillingen får alle barna hilse på de to tanntrollene.