Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Klimafestivalen §112 – Bier danser for klima hovedbilde
onsdag 
19:00
Låven på Bygdøy Kongsgård

Klimafestivalen §112 – Bier danser for klima

I anledning til Klimafestivalen §112 i januar 2018 arrangerer ByBi foredrag og filmvisning om bienes betydning for planter og klima.

Bli med oss på en spennende reise gjennom bienes fascinerende liv. ZZZum innom Låven på Bygdøy Kongsgård onsdag 17. januar.

I koselige Låven på Bygdøy Kongsgård rigger vi en blackbox. Der vil vi vise film og bilder om biene, deres betydning for biologisk mangfold – og om deres dans for klimaet.
Vi vil fortelle om et spennende prosjekt SALSA ERGO SUM som Sparebankstiftelsen har gitt oss støtte til å gjennomføre. Vi skal kartlegge vegetasjonen rundt bigårder i Oslo – gjennom bienes dans – for det er gjennom dans at de kommuniserer! Deres dansespråk er like presist som GPS-en til et SAS-fly på vei til Tokyo!

Kom og hør om den spennende biedansen!

Påmelding til post@bybi.no.

Finn arrangementet på Facebook her >>

Relaterte saker

Eventbilde: Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem
mandag
17:00

Bokbad og kulturkveld i Kreftforeningens Vitensenter med Edvard Hoem og Ine Hoem

Velkommen til kulturkveld og et spennende møte med Edvard Hoem, som er en av våre aller fremste forfattere i dag. Hans datter, musikeren Ida Hoem, setter den riktige stemningen med sine fengende melodier og tekster som forteller triste, fine og nye historier.

Eventbilde: Verdens miljødag – og Oslo er med
søndag
11:00

Verdens miljødag – og Oslo er med

For å feire verdens miljødag inviterer Oslo kommune til et gøyalt og lærerikt miljøarrangement på SALT for hele familien. En dag med aktiviteter, småprat om naturen, musikk og moro for store og små.