Arrangementet er fullført.

Klassiske Rødviner hovedbilde
torsdag 
18:00
Kulinarisk Akademi

Klassiske Rødviner

Hvordan lages rødvin og hvilke andre egenskaper enn fargen skiller egentlig en hvitvin og en rødvin? Er rødviner alltid fatlagret og blir alle rødviner bedre med lagring? Denne kurskvelden er forbeholdt de klassiske rødvinene.

Vi går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin. Opprinnelse, jordsmonn, gjæringsprosesser, fatlagring og ikke minst druesorter er noen faktorer vi tar for oss. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Vi smaker fem rødviner denne kvelden som kommer fra velkjente regioner som Bordeaux, Burgund og Rhônedalen i Frankrike, Piemonte og Toscana i Italia, Rioja og/eller Ribera del Duero Spania.

Oppstart kl 18:00
Varighet: ca 2,5 timer
Pris: 800,-per person *Gjeldende pris fra 01.04.20

Relaterte saker

Eventbilde: Digital Latteryoga
søndag

Digital Latteryoga

Bli med på digital latteryoga i høst? Åpent for alle som er nysgjerrig på latteryoga, og som trenger litt positivt påfyll i høstmørket.

Eventbilde: Musikalkurs  på Sentralen
fredag
16:00

Musikalkurs på Sentralen

Er du mellom 8- 10 år? Har du lyst til å lære teater, sang og dans? Nå har du sjansen! Om du har liten eller ingen erfaring fra før av spiller ingen rolle

Eventbilde: Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse
torsdag
09:00

Rania Broud: Når rituelle praksiser møter europeisk teaterinnflytelse

Marokkansk teater befinner seg i krysningspunktet mellom egen fortellertradisjon, det europeiske teateret og som kulturbevaring av folklore. Foredraget holdes på norsk.