Arrangementet er fullført.
Hvordan lages rødvin og hvilke andre egenskaper enn fargen skiller egentlig en hvitvin og en rødvin? Er rødviner alltid fatlagret og blir alle rødviner bedre med lagring? Denne kurskvelden er forbeholdt de klassiske rødvinene.
Vi går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin. Opprinnelse, jordsmonn, gjæringsprosesser, fatlagring og ikke minst druesorter er noen faktorer vi tar for oss. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.
Vi smaker fem rødviner denne kvelden som kommer fra velkjente regioner som Bordeaux, Burgund og Rhônedalen i Frankrike, Piemonte og Toscana i Italia, Rioja og/eller Ribera del Duero Spania.
Oppstart kl 18:00
Varighet: ca 2,5 timer
Pris: 800,-per person *Gjeldende pris fra 01.04.20
Få enda mer ut av utstillingene og bli med på en av museets omvisninger i helgene!
Forfatterne av «Kreftoverlevelse på nye måter» presenterer sine funn, etterfulgt av en sofasamtale hvor spørsmålene diskuteres videre.
Velkommen til kveldsåpent museum hver onsdag. Arrangementer og omvisninger er inkludert i billetten!