Arrangementet er fullført.

Klassiske hvitviner på 1-2-3 hovedbilde
torsdag 
18:00

Klassiske hvitviner på 1-2-3

Vi går gjennom den viktigste teorien for å lære hvordan vinene lages fra druer til ferdig vin. Lurer du på hvordan hvitvin produseres og hvilke bruksområder disse vinene har? Og hva er egentlig forskjellen på en aromatisk og en ikke-aromatisk druesort?

I løpet av denne kvelden tar vi for oss blant annet opprinnelse, jordsmonn, gjæringsprosesser, fatlagring og ikke minst druesorter, pluss mye, mye mer. Vi går også gjennom hvordan vinenes egenskaper påvirker valget av vin til mat og gir deg gode mattips til de ulike vinene.

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs – Biff og bayer
fredag
17:00

Kurs – Biff og bayer

Kulinarisk Akademis kokker lærer deg hvordan du enkelt kan tilberede den perfekte biffen, samtidig som man nyter leskende øl. 

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.