Arrangementet er fullført.
Perfekt modnet og tilberedt kjøtt er himmelen for mange, og her lærer du alle de profesjonelle triksene slik at du lager perfekte kjøttretter hver eneste gang.
På dette kurset får du en inngående forklaring og demonstrasjon av sesongens beste kjøtt.
Her vil dere så på de forskjellige delene du finner av kjøtt og bruken av disse, riktig oppbevaring, tining, mørning, steking, langtidskoking og riktig kjernetemperatur for de forskjellige stykningsdelene.
Det serveres et lett måltid ved ankomst og rikelig med smaksprøver som dere er med på å lage underveis i kurset. Alle spiser det de selv har laget.
Råvarene under kurset
Demonstrasjon og deltagende matkurs(ca. 3-4 timer)
Oppskriftshefte
Forkle til å ta med hjem
Utstyr under kurset
Foredragsholdere
Det anbefales alle deltakere å benytte komfortable sko samt arbeidstøy som du ville ha benyttet på ditt hjemmekjøkken under kurset.
Oppmøte kl 16:45
Kl: 17.00
Sted: Kulinarisk Akademi Hovedavdelingen
Pris per person: 1900,- ink. mva
Antall: min 12 deltagere
Varighet: ca 4 timer
For påmelding gå til kulinariskakademi.no/kurskalender
For spørsmål ta kontakt med oss på ck@kulinariskakademi.no eller 23 23 15 80
På Bondens marked selger lokale produsenter sine kortreiste produkter direkte til forbruker.
Dere smaker og lærer litt om forskjellige champagner og nyter også bobler i andre former, mens Christian Radich glir ut Oslofjorden.
Nyt middagen mens dere cruiser stille forbi byens fantastiske skyline og dens moderne og historiske landemerker.