Søk i Aktiv i Oslo

Loppemarked på Ulsrud vgs. 2023 hovedbilde
lørdag 
10:00
Ulsrud Videregående skole

Loppemarked på Ulsrud vgs. 2023

Velkommen til et godt kjøp på byens beste loppemarked. De hyggeligste foreldre og frivillige står klare til å gi deg en god deal.

Bøler skolekor arrangerer loppemarked 22. og 23. april:

  • Lørdag kl. 10.00 – 16.00
  • Søndag kl. 11.00 – 16.00

Bruk gjerne kollektivtransport til Ulsrud vgs.
Bøler er nærmeste stoppested både for T-bane (linje 3 mot Mortensrud fra sentrum) og buss (linje 76 Hauketo-Helsfyr og linje 79 Grorud-Åsbråten). Fra buss/T-bane tar det kun fem minutter å gå til Ulsrud vgs. Parkering i skolegården på Bøler skole.

Lopper kan leveres tirsdag 18. april t.o.m torsdag 20.april kl. 17:00 – 20:00. i skolegården på Ulsrud videregående skole. Benytt innkjøring fra General Ruges vei. Det er ikke tillatt å sette fra seg lopper utenom ovennevnte tider for levering. For detaljer se her.

Se vår oversikt over loppemarkeder i Oslo i 2023.

Relaterte saker

Eventbilde: Oppdag havet-utstilling
søndag
00:00

Oppdag havet-utstilling

En utstilling som må oppleves av nysgjerrige sjeler i alle aldre. Den skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet.

Eventbilde: Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus
søndag
00:00

Nyt ferske vafler og nykvernet kaffe i Hønse-Lovisas hus

Hønse-Lovisas hus er kjent for sin sagnomsuste gode vaffel, men menyen inneholder mye mer! Nyt nøye utvalgte og smakfulle retter i idylliske omgivelser.

Eventbilde: Runderidning for barn hos EKT
søndag
00:00

Runderidning for barn hos EKT

Runderidning er ponniridning for barn fra 1 til 12 år. Runderidningen foregår i en egen arena hvor ponniene leies en runde med leier fra EKT.