Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kirsten Flagstad Festival hovedbilde
søndag 
13:45
Hamar

Kirsten Flagstad Festival

Kirsten Flagstad Festival holder til i Hamar og finner sted i juni hvert år. Det er en festival i Kirsten Flagstads ånd, en vokalfestival med forankring i den klassiske musikken og med en tydelig kvalitetsprofil.

Kirsten Flagstad er en av tidenes største operastjerner. Som internasjonal operastjerne var Kirsten Flagstad store deler av sitt liv på reise, med hotellrom som sitt hjem. Desto større ble behovet for å kjenne at hun hadde røttene sine et sted. Og som sitt sted valgte hun fødebyen Hamar.

Som en hyllesten til Flagstad blir festivalen arrangert på Hamar og tar imot soperatjerner og arrangerer konserter flere steder, blant annet både i Hamar Kulturhus og i Hamardomen.

Operacruise med skibladner

Vil du ha en unik konsertopplevelse under årets Kirsten Flagstad Festival anbefales det å booke billetter til Operacruise med Skibladner, verdens eldste hjuldamper. Du får da en flott tur på Mjøsa med rekesmørbrød inkludert i prisen, og med to av Norges beste sangere som synger høye toner og byr på de vakreste arier og duetter. Det blir ikke bedre enn dette!

Les mer om dette her

Ikke gå glipp av disse dagene som blir fylt av kvalitetsmusikk og god stemning i Hamar, kun en drøy time fra Oslo sentrum.

Opera på stortorvet

Det blir egen forestilling for barn på Stortorvet, og samt gratis operafest på Stortorvet for alle fredag 21. juni.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Musikalsk formiddag hver lørdag
lørdag
12:00

Musikalsk formiddag hver lørdag

De inviterer både nye og anerkjente, lokale artister til sommerkonserter på torget hver lørdag kl. 12.00 fra 18. juni til 20. august.

Eventbilde: Dagfest med Skranglejazz + Doc Jay
lørdag
13:00

Dagfest med Skranglejazz + Doc Jay

Velkommen til en ny Skranglesommer. Neste ut er klassisk skrangledagfest på lørdag 2. juli på den nye takterrassen til Sentralen! Gjesten vi har med oss denne gangen er Doc Jay.

Eventbilde: Gadjo Kumpania
lørdag
17:00

Gadjo Kumpania

Gadjo Kumpania er et oslobasert stringswingband med unge musikere som ønsker å spre det glade budskap anno 1930!