Arrangementet er fullført.

Kirsten Flagstad Festival hovedbilde
søndag 
13:45
Hamar

Kirsten Flagstad Festival

Kirsten Flagstad Festival holder til i Hamar og finner sted i juni hvert år. Det er en festival i Kirsten Flagstads ånd, en vokalfestival med forankring i den klassiske musikken og med en tydelig kvalitetsprofil.

Kirsten Flagstad er en av tidenes største operastjerner. Som internasjonal operastjerne var Kirsten Flagstad store deler av sitt liv på reise, med hotellrom som sitt hjem. Desto større ble behovet for å kjenne at hun hadde røttene sine et sted. Og som sitt sted valgte hun fødebyen Hamar.

Som en hyllesten til Flagstad blir festivalen arrangert på Hamar og tar imot soperatjerner og arrangerer konserter flere steder, blant annet både i Hamar Kulturhus og i Hamardomen.

Operacruise med skibladner

Vil du ha en unik konsertopplevelse under årets Kirsten Flagstad Festival anbefales det å booke billetter til Operacruise med Skibladner, verdens eldste hjuldamper. Du får da en flott tur på Mjøsa med rekesmørbrød inkludert i prisen, og med to av Norges beste sangere som synger høye toner og byr på de vakreste arier og duetter. Det blir ikke bedre enn dette!

Les mer om dette her

Ikke gå glipp av disse dagene som blir fylt av kvalitetsmusikk og god stemning i Hamar, kun en drøy time fra Oslo sentrum.

Opera på stortorvet

Det blir egen forestilling for barn på Stortorvet, og samt gratis operafest på Stortorvet for alle fredag 21. juni.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev ISÁK på Rockefeller
torsdag
19:00

Opplev ISÁK på Rockefeller

Med tradisjonell joik, urbane synther og et tekstunivers som kombinerer både engelsk og samisk, flytter ISÁK grensene for det vi vanligvis definerer som popmusikk.

Eventbilde: Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene
lørdag
15:30

Lørdagsopera på Gamle Raadhus Scene

Her blir det høy kvalitet og godt humør, høye toner, sorg og drama i beste operastil.

Eventbilde: Flashback – 10 år med Retro Singers
lørdag
18:30

Flashback – 10 år med Retro Singers

Retro Singers ble startet opp i 2011 og feirer ti år i år! I den forbindelse inviterer de til jubileumskonsert med både gamle og nye Retro Singers klassikere.