Søk i Aktiv i Oslo

Kids in Jazz // Workshopkonsert hovedbilde
fredag 
18:00
Sentralen

Kids in Jazz // Workshopkonsert

Den internasjonale festivalen Kids in Jazz gjennomføres 11-16. august. I år er det 10-års jubileum med storslagen feiring!

Festen fortsetter i Forstanderskapssalen på Sentralen, hvor vi får høre de mest erfarne deltakerne fra Oslojazz Ung-seminaret boltre seg, som vi har i samarbeid med Oslo Jazzfestival. Sammen på scenen er også gjestemusikere fra Mexico, Japan, Italia, Portugal, Island, Færøyene og ulike deler av Norge. Kids in Jazz arrangeres av Improbasen, Oslos egen barnejazzskole som underviser barn i alderen 7-15 år i jazz og improvisert musikk.

Anbefalt aldersgruppe: Alle

Kids in Jazz er støttet av Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturkontakt, Sparebankstiftelsen, Norðurlandahúsið í Føroyum, Frifond, Norsk Jazzforum og Oslo Kommune.

Relaterte saker

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
torsdag
16:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!

Eventbilde: Åpent studio Dans
torsdag
17:00

Åpent studio Dans

Bli kjent med dansekunstnere og prosessen bak en danseforestilling. Gratis for alle.

Eventbilde: Kids in Jazz // Åpningskonsert
torsdag
18:00

Kids in Jazz // Åpningskonsert

Den internasjonale festivalen Kids in Jazz gjennomføres 11-16. august. I år er det 10-års jubileum med storslagen feiring! Som vanlig starter festen i den ærverdige Marmorsalen på Sentralen.