Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kids in Jazz – Klubbkonsert 2 hovedbilde
fredag 
20:00
Sentralen

Kids in Jazz – Klubbkonsert 2

Den internasjonale festivalen Kids in Jazz gjennomføres 10. – 15. august. Også i 2023 venter festivalen deltakere fra hele Europa, Japan, Mellom- og Sør-Amerika!

Etter stor suksess med flere kortere klubbkonserter de siste to årene, er dette året også fredagen delt opp i to klubbkonserter, med ulike grupper på hver konsert. På disse to første klubbkonsertene får de mest erfarne deltakerne fra Oslojazz Ung-seminaret boltre seg. I tillegg møter vi Improbasens egne elever i ulike sammensetninger, sammen med de gjestene fra Mexico, Japan, Italia, Portugal, Island og Færøyene som allerede er på plass.

Fredag 11. august er det konsert kl. 18.00 og kl. 20.00

Søndag 13. august blir det hele tre klubbkonserter i den ærverdige Forstanderskapssalen på Sentralen. Her dukker de unge talentene dypere ned i materien.

Mandag 14. august blir det nok en klubbkveld på Sentralen, denne gangen med to konserter i intime P1 som har Steinway-flygel og er svært godt egnet til kammerjazz. Også her dukker de unge talentene dypere ned i materien.

Kids in Jazz arrangeres av Improbasen, Oslos egen barnejazzskole som underviser barn i alderen 7-15 år i jazz og improvisert musikk. Kids in Jazz er støttet av Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturkontakt, Sparebankstiftelsen, Norðurlandahúsið í Føroyum, Frifond, Norsk Jazzforum og Oslo Kommune.

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo Ung 2024
torsdag
00:00

Oslo Ung 2024

Oslo Ung (tidl. Rampelysfestivalen) er en nasjonal teaterfestival for og med barn og unge, og er Norges største i sitt slag.

Eventbilde: Friends Friday på SNØ
fredag
00:00

Friends Friday på SNØ

Hver fredag er det Friends Friday som vil si at du får 2 for 1 på SNØpass, og medlemmer kan ta med seg en venn gratis.

Eventbilde: «Orfeus’ trøst» – opera for babyer
fredag
13:00

«Orfeus’ trøst» – opera for babyer

En operaopplevelse for barn i alderen 0–3 år!