Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kids in Jazz // Klubbkonsert #1, #2 og #3 hovedbilde
søndag 
Sentralen

Kids in Jazz // Klubbkonsert #1, #2 og #3

Den internasjonale festivalen Kids in Jazz gjennomføres 11-16. august. I år er det 10-års jubileum med storslagen feiring!

Søndag 14. august blir det klubbkonserter i Forstanderskapssalen, med hele tre konserter. Her dukker de unge talentene dypere ned i materien. Følg med for annonseringer av kveldens grupper! Kids in Jazz arrangeres av Improbasen, Oslos egen barnejazzskole som underviser barn i alderen 7-15 år i jazz og improvisert musikk.

Anbefalt aldersgruppe: Alle

Tidspunkt: kl. 15:00, 17:00 og 19:00

Kids in Jazz er støttet av Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturkontakt, Sparebankstiftelsen, Norðurlandahúsið í Føroyum, Frifond, Norsk Jazzforum og Oslo Kommune.

Relaterte saker

Eventbilde: Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet
onsdag
17:00

Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet

Er du ungdom og bor i Grünerløkka eller Gamle Oslo? Denne kvelden inviterer Naturhistorisk museum deg til åpent hus, pizza og spennende program i Klimahuset.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Musikkundervisning – Oslo Kulturfabrikk
torsdag

Musikkundervisning – Oslo Kulturfabrikk

Vil du eller noen du kjenner begynne å synge, eller spille et instrument? Oslo Kulturfabrikk har nå nytt elevinntak på musikkundervisning med mulighet for oppstart i august/september.