Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kids in Jazz // Avslutningskonsert hovedbilde
tirsdag 
18:00
Sentralen

Kids in Jazz // Avslutningskonsert

Den internasjonale festivalen Kids in Jazz gjennomføres 11-16. august. I år er det 10-års jubileum med storslagen feiring! Kids in Jazz avsluttes som vanlig med en stor konsert i Marmorsalen.

Her får vi høre det beste fra samtlige deltakere, og vi får høre resultatet av de musikalske møtene som alltid skjer i løpet av festivalen, -møter som resulterer i musikalske vennskap som varer livet ut. Kids in Jazz arrangeres av Improbasen, Oslos egen barnejazzskole som underviser barn i alderen 7-15 år i jazz og improvisert musikk.

Anbefalt aldersgruppe: Alle

Kids in Jazz er støttet av Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturkontakt, Sparebankstiftelsen, Norðurlandahúsið í Føroyum, Frifond, Norsk Jazzforum og Oslo Kommune.

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Babyomvisning – Hver torsdag
torsdag
12:00

Babyomvisning – Hver torsdag

En guidet tur i museet med voksenpåfyll for deg med barn på magen. Alt tilrettelagt for barnets behov slik at man til en hver tid kan trekke seg tilbake, uansett om det er bleieskift, mat eller gråt.

Eventbilde: Explorius Live Event i Oslo
torsdag
16:00

Explorius Live Event i Oslo

Dette er en spennende mulighet for studenter på vdg. nivå til å få mer informasjon om high school-destinasjoner og programmer!