Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kids in Jazz, åpningskonsert // Opening Concert hovedbilde
torsdag 
18:00
Sentralen

Kids in Jazz, åpningskonsert // Opening Concert

Den internasjonale festivalen Kids in Jazz gjennomføres 10. – 15. august. Også i 2023 venter festivalen deltakere fra hele Europa, Japan, Mellom- og Sør-Amerika! Som vanlig starter festen i den ærverdige Marmorsalen på Sentralen.

Her får vi høre det beste fra Improbasens elever i samspill med de av gjestene fra Mexico, Japan, Italia, Portugal, Island, Færøyene og ulike deler av Norge, som allerede er på plass. Denne kvelden presenteres også de yngste deltakerne fra seminaret som hvert år arrangeres i samarbeid med Oslo Jazzfestival. Kids in Jazz fortsetter med flere daglige konserter etter hvert som flere og flere fra kremen av neste generasjon jazzmusikere samles i Oslo i dagene framover.

Kids in Jazz arrangeres av Improbasen, Oslos egen barnejazzskole som underviser barn i alderen 7-15 år i jazz og improvisert musikk. Kids in Jazz er støttet av Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturkontakt, Sparebankstiftelsen, Norðurlandahúsið í Føroyum, Frifond, Norsk Jazzforum og Oslo Kommune.

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
lørdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Sikre deg Sommerkortet til Drammensbadet!
lørdag
00:00

Sikre deg Sommerkortet til Drammensbadet!

Bad så mye du vil på Drammensbadet med Sommerkortet!

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!