Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kids in Jazz // Åpningskonsert hovedbilde
torsdag 
18:00
Sentralen

Kids in Jazz // Åpningskonsert

Den internasjonale festivalen Kids in Jazz gjennomføres 11-16. august. I år er det 10-års jubileum med storslagen feiring!

Som vanlig starter festen i den ærverdige Marmorsalen på Sentralen. Her får vi høre det beste fra Improbasen sine elever i samspill med de av gjestene fra Mexico, Japan, Italia, Portugal, Island, Færøyene og ulike deler av Norge, som allerede er på plass.
Denne kvelden presenteres også de yngste deltakerne fra seminaret som hvert år arrangeres i samarbeid med Oslo Jazzfestival. Kids in Jazz fortsetter med flere daglige konserter etter hvert som flere og flere fra kremen av neste generasjon jazzmusikere samles i Oslo i dagene framover.

Kids in Jazz arrangeres av Improbasen, Oslos egen barnejazzskole som underviser barn i alderen 7-15 år i jazz og improvisert musikk.

Anbefalt aldersgruppe: Alle

Kids in Jazz er støttet av Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturkontakt, Sparebankstiftelsen, Norðurlandahúsið í Føroyum, Frifond, Norsk Jazzforum og Oslo Kommune.

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Besøk EKT Husdyrpark
torsdag
00:00

Besøk EKT Husdyrpark

Alle dager, hele året, kan du hilse på dyrene i Husdyrparken på EKT.

Eventbilde: Smaken av Oslo – glimt fra byens mathistorie
torsdag
00:00

Smaken av Oslo – glimt fra byens mathistorie

Mat er en sentral del av menneskelivet – og av byhistorien. I denne fotoutstillingen får du servert smakebiter fra Oslos mathistorie de siste 150 årene.