Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Kids in Jazz // Åpningskonsert hovedbilde
torsdag 
18:00
Sentralen

Kids in Jazz // Åpningskonsert

Den internasjonale festivalen Kids in Jazz gjennomføres 11-16. august. I år er det 10-års jubileum med storslagen feiring!

Som vanlig starter festen i den ærverdige Marmorsalen på Sentralen. Her får vi høre det beste fra Improbasen sine elever i samspill med de av gjestene fra Mexico, Japan, Italia, Portugal, Island, Færøyene og ulike deler av Norge, som allerede er på plass.
Denne kvelden presenteres også de yngste deltakerne fra seminaret som hvert år arrangeres i samarbeid med Oslo Jazzfestival. Kids in Jazz fortsetter med flere daglige konserter etter hvert som flere og flere fra kremen av neste generasjon jazzmusikere samles i Oslo i dagene framover.

Kids in Jazz arrangeres av Improbasen, Oslos egen barnejazzskole som underviser barn i alderen 7-15 år i jazz og improvisert musikk.

Anbefalt aldersgruppe: Alle

Kids in Jazz er støttet av Norsk Kulturråd, Nordisk Kulturkontakt, Sparebankstiftelsen, Norðurlandahúsið í Føroyum, Frifond, Norsk Jazzforum og Oslo Kommune.

Relaterte saker

Eventbilde: Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet
onsdag
17:00

Klimahuset 2 år! Åpent hus for ungdom i nærmiljøet

Er du ungdom og bor i Grünerløkka eller Gamle Oslo? Denne kvelden inviterer Naturhistorisk museum deg til åpent hus, pizza og spennende program i Klimahuset.

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Musikkundervisning – Oslo Kulturfabrikk
torsdag

Musikkundervisning – Oslo Kulturfabrikk

Vil du eller noen du kjenner begynne å synge, eller spille et instrument? Oslo Kulturfabrikk har nå nytt elevinntak på musikkundervisning med mulighet for oppstart i august/september.