Søk i Aktiv i Oslo

Kammerkonsert #4 // Klassisk sommer på Sentralen hovedbilde
onsdag 
19:00
Sentralen

Kammerkonsert #4 // Klassisk sommer på Sentralen

Velkommen til Klassisk sommer på Sentralen!

Får du besøk, eller skal du selv til Oslo, og er på utkikk etter sol, klassisk musikk og byens beste servering? Da trenger du ikke lete lenger, for to dager i uka får du klassiske konserter av ypperste klasse i Marmorsalen på Sentralen!

I kveld er det Sandra Lied Haga og Julie Coucheron som står på scenen.

Medvirkende:

Cello: Sandra Lied Hagas rike, vakre klang og enestående talent har fanget oppmerksomheten til de største navnene innen klassisk musikk.

Klaver: Julie Coucheron er født i Norge og begynte å spille klaver da hun var fire år gammel. I en ung alder har Julie etablert seg som en av Norges fremste internasjonale pianister.

 

Relaterte saker

Eventbilde: Rossman @SALT
onsdag
19:30

Rossman @SALT

En kombinasjon av gode, ofte morsomme tekster og en rå spilleglede med et band som gir assosiasjoner til The Band og The E-Street band, gjør at dette er en populær og humørfylt konsertopplevelse for folk flest som liker god musikk.

Eventbilde: Agnostic Front @SALT
onsdag
20:00

Agnostic Front @SALT

Agnostic Front er kjent som «the godfathers of hardcore». Påvirket av punk-ånden, fant Agnostic Front raskt sin helt unike sound, dominert av fengende melodier, karakteristisk og aggressiv tromming – toppet med Roger Mirets vokal.

Eventbilde: Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!
torsdag
17:00

Gratiskonsert med Hkeem 30. juni, billetter i døra!

Du som er ung (13–18 år) i Oslo inviteres til en kveld stappfull av musikk, læring og moro!