Arrangementet er fullført.

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda hovedbilde
fredag 
19:00
Sentralen

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda

Selv om det er langt fra Tromsø til Rio de Janeiro, omfavner Marit Sandvik & Nova Onda den brasilianske musikken og gir den et eget ”nova onda”-uttrykk, lekent og personlig. Marit Sandvik er en av våre aller fremste jazzsangere, hyllet både i inn- og utland. Med seg har hun Øystein Norvoll (git), Ola Rokkones (sax), Eirik Fjelde (keys), Morten Steene (bass) og Simen Vangen (perk). I februar 2018 gav de ut albumet FLOR, til strålende kritikker. Musikken er en blanding av egne komposisjoner og melodier hentet fra Brasils rike flora. Deres egne låter med nordnorske tekster finner sin naturlige plass i dette landskapet.

«Brasiliansk Hjemmeseier i Tromsø […] Marit Sandvik og hennes nye band måler seg med alt det beste fra Brasil i samlingen min. Flor er bossanova, sambajazz og MPB i Rio-klasse, i Bahia-klasse, Tromsø er Nordens Salvador! […] Som storkonsument av musikalske innspillinger, og med klare brasilofile tendenser, blir jeg nødvendigvis målløs.”
Jon Arnesen / Norsk Musikkalender

KafésyNK er en konsertserie med latinamerikansk musikk.

Billetter fås kjøpt her!

Facebook event.

Relaterte saker

Eventbilde: Marion Ravn til Vulkan Arena
torsdag
20:00

Marion Ravn til Vulkan Arena

Opplev en akustisk intimkonsert med Marion Ravn når hun i mai står på scenen i Vulkan Arena.

Eventbilde: Det Betales – Best of Beatles
lørdag

Det Betales – Best of Beatles

Det Betales har blitt utropt av The Beatles første manager Alan Williams til Verdens beste Beatles tribute band. Alle de mest kjente melodiene er med, og publikum kan synge med.

Eventbilde: Taffelpikene // Livestream
torsdag
20:00

Taffelpikene // Livestream

Livestream med to urfremfremføringer fra Nordic Black Theatre. Trioen fremfører syv nye verk av spennende unge komponister.