Arrangementet er fullført.

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda hovedbilde
fredag 
19:00
Sentralen

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda

Selv om det er langt fra Tromsø til Rio de Janeiro, omfavner Marit Sandvik & Nova Onda den brasilianske musikken og gir den et eget ”nova onda”-uttrykk, lekent og personlig. Marit Sandvik er en av våre aller fremste jazzsangere, hyllet både i inn- og utland. Med seg har hun Øystein Norvoll (git), Ola Rokkones (sax), Eirik Fjelde (keys), Morten Steene (bass) og Simen Vangen (perk). I februar 2018 gav de ut albumet FLOR, til strålende kritikker. Musikken er en blanding av egne komposisjoner og melodier hentet fra Brasils rike flora. Deres egne låter med nordnorske tekster finner sin naturlige plass i dette landskapet.

«Brasiliansk Hjemmeseier i Tromsø […] Marit Sandvik og hennes nye band måler seg med alt det beste fra Brasil i samlingen min. Flor er bossanova, sambajazz og MPB i Rio-klasse, i Bahia-klasse, Tromsø er Nordens Salvador! […] Som storkonsument av musikalske innspillinger, og med klare brasilofile tendenser, blir jeg nødvendigvis målløs.”
Jon Arnesen / Norsk Musikkalender

KafésyNK er en konsertserie med latinamerikansk musikk.

Billetter fås kjøpt her!

Facebook event.

Relaterte saker

Eventbilde: Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!
fredag
19:00

Wallmans Dinnershow «Dirty Little Secrets» er HELT rått!

Wallmans Oslo tar både magi og mat på alvor. Dinnershowet «Dirty Little Secrets» er et hakeslippfremmende og artistene er hypnotiske å følge med på. Du vil ikke gå glipp av dette.

Eventbilde: Operafest for alle
fredag
19:00

Operafest for alle

Her byr de på operakveld med feststemning og bravorop. Det blir lange kjoler, høye toner, gråt og tenners gnissel på ekte operavis.

Eventbilde: Avslutningskonsert med KORK
lørdag
20:00

Avslutningskonsert med KORK

KORK feirer 75 år, og årets avslutningskonsert byr på et bredt aldersspenn av norske musikere og komponister.