Arrangementet er fullført.

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda hovedbilde
fredag 
19:00
Sentralen

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda

Selv om det er langt fra Tromsø til Rio de Janeiro, omfavner Marit Sandvik & Nova Onda den brasilianske musikken og gir den et eget ”nova onda”-uttrykk, lekent og personlig. Marit Sandvik er en av våre aller fremste jazzsangere, hyllet både i inn- og utland. Med seg har hun Øystein Norvoll (git), Ola Rokkones (sax), Eirik Fjelde (keys), Morten Steene (bass) og Simen Vangen (perk). I februar 2018 gav de ut albumet FLOR, til strålende kritikker. Musikken er en blanding av egne komposisjoner og melodier hentet fra Brasils rike flora. Deres egne låter med nordnorske tekster finner sin naturlige plass i dette landskapet.

«Brasiliansk Hjemmeseier i Tromsø […] Marit Sandvik og hennes nye band måler seg med alt det beste fra Brasil i samlingen min. Flor er bossanova, sambajazz og MPB i Rio-klasse, i Bahia-klasse, Tromsø er Nordens Salvador! […] Som storkonsument av musikalske innspillinger, og med klare brasilofile tendenser, blir jeg nødvendigvis målløs.”
Jon Arnesen / Norsk Musikkalender

KafésyNK er en konsertserie med latinamerikansk musikk.

Billetter fås kjøpt her!

Facebook event.

Relaterte saker

Eventbilde: JERSEY BOYS på Chateau Neuf
torsdag

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer til å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022! «De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.» 

Eventbilde: Vidar Busk – SALT
torsdag
21:30

Vidar Busk – SALT

Det er snart 25 år siden sangeren og gitaristen Vidar Busk ble Norges mest omtalte og feirede bluesartist. Denne kvelden kan du oppleve ham og bandet på SALT.

Eventbilde: Tungtvann – Sentrum Scene
fredag
20:00

Tungtvann – Sentrum Scene

Blodtrimmet maskineri og sultne på mer er Tungtvann klare for å lage fest! Gamle sanger om igjen, så klart, men nå med en pondus de bare kunne drømme om da de ble laget.