Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda hovedbilde
fredag 
19:00
Sentralen

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda

KafésyNk presenterer Marit Sandvik & Nova Onda

Selv om det er langt fra Tromsø til Rio de Janeiro, omfavner Marit Sandvik & Nova Onda den brasilianske musikken og gir den et eget ”nova onda”-uttrykk, lekent og personlig. Marit Sandvik er en av våre aller fremste jazzsangere, hyllet både i inn- og utland. Med seg har hun Øystein Norvoll (git), Ola Rokkones (sax), Eirik Fjelde (keys), Morten Steene (bass) og Simen Vangen (perk). I februar 2018 gav de ut albumet FLOR, til strålende kritikker. Musikken er en blanding av egne komposisjoner og melodier hentet fra Brasils rike flora. Deres egne låter med nordnorske tekster finner sin naturlige plass i dette landskapet.

“Brasiliansk Hjemmeseier i Tromsø […] Marit Sandvik og hennes nye band måler seg med alt det beste fra Brasil i samlingen min. Flor er bossanova, sambajazz og MPB i Rio-klasse, i Bahia-klasse, Tromsø er Nordens Salvador! […] Som storkonsument av musikalske innspillinger, og med klare brasilofile tendenser, blir jeg nødvendigvis målløs.”
Jon Arnesen / Norsk Musikkalender

KafésyNK er en konsertserie med latinamerikansk musikk.

Billetter fås kjøpt her!

Facebook event.

Relaterte saker

Eventbilde: 50 Cent – The Final Lap Tour
onsdag
19:20

50 Cent – The Final Lap Tour

Få med deg den sjeldne muligheten til å oppleve to raplegender på én kveld når 50 Cent tar med seg Busta Rhymes til Oslo Spektrum 4. oktober!

Eventbilde: Hederosgruppen på SALT
torsdag
19:30

Hederosgruppen på SALT

Hederosgruppen blir kalt jazz, men de tenker nok først og fremst på å lage morsom musikk.

Eventbilde: Tre Små Kinesere på SALT
onsdag
20:30

Tre Små Kinesere på SALT

Med seg på turneen har bandet helt nye låter – selvsagt i skjønn forening med gode, gamle klassikere fra en elsket katalog.