Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Juleverksted i Vigelandmuseet hovedbilde
søndag 
12:00
Vigelandmuseet

Juleverksted i Vigelandmuseet

Første søndag i advent ønsker Vigelandmuseet hele familien velkommen til en gratis dag i museet! Det blir juleverksted, café og omvisninger, og etterfulgt av julegrantenning i Vigelandsparken. Det ryktes også om at julenissen kommer på besøk i parken!

Tradisjonen tro arrangerer Vigelandmuseet gratis juleverksted med spennende aktiviteter for store og små. Du kan male gipsfigurer, lage engler og pynte julekort. Det blir pop up-kafé i foredragssalen med pepperkaker og salg av gløgg, kaffe og julebrus.

Kl. 13.00 og 14.00 arrangeres det gratis omvisninger i Gustav Vigelands leilighet. Billetter deles ut i resepsjonen fra kl. 12.00. Maks 15 personer pr. gruppe.

Verkstedene er åpne fra kl. 12.00 til 15.30, og museet er åpent til kl. 16.00. De oppfordrer alle til å bli med ut i Vigelandsparken for julegrantenning med Frognerparkens venner til slutt.

Tusen takk til Frognerparkens venner for støtte til verkstedet!

Les mer her.

Relaterte saker

Eventbilde: Krigens skjebner – på Akershus festning
mandag
19:00

Krigens skjebner – på Akershus festning

En vandreforestilling av og med Ross Kolby om syv skjebner under 2. verdenskrig på Akershus festning.

Eventbilde: Nybegynner-tirsdag
tirsdag
00:00

Nybegynner-tirsdag

Er du nybegynner på ski eller snowboard? Hver tirsdag er det 30% rabatt på privattimer og 50% rabatt på skiutleie hos SNØ.

Eventbilde: Oslo Pride 2024
onsdag
00:00

Oslo Pride 2024

Pride-festivalen går over 9 dager og består av Pride House, Pride Park, Mini Pride og Pride Parade. Her kan alle være nøyaktig den de er.