Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Julenatt hovedbilde
søndag 
23:00
Greverud Kirke

Julenatt

Julens vakreste musikalske eventyr finner du sent om kvelden, lille juleaften i Greverud kirke.

Da har Kolbotn Konsertorkester funnet frem den fineste julemusikken som skal klinge i kirkerommet den siste time før julenatten kommer.

I år er vi så heldige å ha med oss koret Tryllefløytene. Ensemblet Tryllefløytene ble startet av Liv Ragnhild S. Torneberg i 1993 som «Ungdomskoret Tryllefløytene». Koret holder til på Kolbotn i Oppegård og består i dag av 23 unge damer fra hovedsakelig Oppegård, Ski og Oslo

Årets solist er tenoren Bent Erik Hodnebrog, (f 1977). Han er utdannet kirkemusiker ved Norges Musikkhøgskole, og hans hovedinstrument er orgel. Sang var biinstrument i dette studiet og han hadde Ståle Ytterli som sanglærer. Bent Erik har alltid likt å synge og har i alle år vært med i kor. I dag er han kantor i Den norske kirke og det å dirigere kor hører med i stillingen hans. I den senere tid har han hatt lyst til å videreutvikle seg selv som sanger

og har på nytt tatt sangtimer hos Liv Ragnhild Torneberg.

Kveldens dirigent er Edvin Simenstad. Edvin Simenstad har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole med bachelor og master i dirigering. Han har blant annet dirigert Kongelig Norske marines musikkorps, Forsvarets stabsmusikkorps og Göteborg blåseorkester. Edvin har også dirigert en rekke av de beste amatørkorpsene i landet, blant annet Vestre Aker Musikkorps, Christiania Blåseensemble og Oslofjord Brass. Edvin brenner også for norsk musikk og for tiden transkriberer han Johan Halvorsens symfonier for korps.

Relaterte saker

Eventbilde: A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada
mandag
19:00

A capella med koret Diandre og vokalgruppa Nada

Konserten «Samhold» handler om å bygge relasjoner og fellesskap etter en lang periode med utfordringer, om å holde sammen og feire vår felles menneskelighet. Dette blir en mektig konsertopplevelse du ikke vil gå glipp av.

Eventbilde: Lunsjkonsert: Bergen pianotrio
tirsdag
11:30

Lunsjkonsert: Bergen pianotrio

I Vinterhagen kan du nyte en god lunsj kombinert med fantastisk musikk.

Eventbilde: Releasekonsert for William Dillner
tirsdag
18:30

Releasekonsert for William Dillner

Han har samlet et storslått band bestående av unge talenter fra Oslos musikkscene, og sammen ønsker de å skape en lun og varm atmosfære, og en kveld du neppe vil glemme.