Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Julenatt hovedbilde
søndag 
23:00
Greverud Kirke

Julenatt

Julens vakreste musikalske eventyr finner du sent om kvelden, lille juleaften i Greverud kirke.

Da har Kolbotn Konsertorkester funnet frem den fineste julemusikken som skal klinge i kirkerommet den siste time før julenatten kommer.

I år er vi så heldige å ha med oss koret Tryllefløytene. Ensemblet Tryllefløytene ble startet av Liv Ragnhild S. Torneberg i 1993 som «Ungdomskoret Tryllefløytene». Koret holder til på Kolbotn i Oppegård og består i dag av 23 unge damer fra hovedsakelig Oppegård, Ski og Oslo

Årets solist er tenoren Bent Erik Hodnebrog, (f 1977). Han er utdannet kirkemusiker ved Norges Musikkhøgskole, og hans hovedinstrument er orgel. Sang var biinstrument i dette studiet og han hadde Ståle Ytterli som sanglærer. Bent Erik har alltid likt å synge og har i alle år vært med i kor. I dag er han kantor i Den norske kirke og det å dirigere kor hører med i stillingen hans. I den senere tid har han hatt lyst til å videreutvikle seg selv som sanger

og har på nytt tatt sangtimer hos Liv Ragnhild Torneberg.

Kveldens dirigent er Edvin Simenstad. Edvin Simenstad har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole med bachelor og master i dirigering. Han har blant annet dirigert Kongelig Norske marines musikkorps, Forsvarets stabsmusikkorps og Göteborg blåseorkester. Edvin har også dirigert en rekke av de beste amatørkorpsene i landet, blant annet Vestre Aker Musikkorps, Christiania Blåseensemble og Oslofjord Brass. Edvin brenner også for norsk musikk og for tiden transkriberer han Johan Halvorsens symfonier for korps.

Relaterte saker

Eventbilde: OverOslo 2024
onsdag
15:00

OverOslo 2024

Velkommen til nye, store musikkopplevelser på toppen av Oslo!

Eventbilde: OSLO PRIDE 50 ÅR: For en stemme!
onsdag
19:00

OSLO PRIDE 50 ÅR: For en stemme!

I forbindelse med Oslo Pride 50 år inviterer Nasjonaloperaen og Kringkastingsorkestret sangere fra mange sjangre, aldre og kulturer til en storslått feiring av den fantastiske menneskestemmen.

Eventbilde: Sankthansfeiring på Henie Onstad – Gratis og åpent for alle!
søndag
18:00

Sankthansfeiring på Henie Onstad – Gratis og åpent for alle!

I år igjen inviterer Henie Onstad Kunstsenter til sankthansfeiring. Det blir aktiviteter for store og små, dans og musikk, og de håper det blir solskinn og folkefest!