Arrangementet er fullført.

Julenatt hovedbilde
søndag 
23:00
Greverud Kirke

Julenatt

Julens vakreste musikalske eventyr finner du sent om kvelden, lille juleaften i Greverud kirke.

Da har Kolbotn Konsertorkester funnet frem den fineste julemusikken som skal klinge i kirkerommet den siste time før julenatten kommer.

I år er vi så heldige å ha med oss koret Tryllefløytene. Ensemblet Tryllefløytene ble startet av Liv Ragnhild S. Torneberg i 1993 som «Ungdomskoret Tryllefløytene». Koret holder til på Kolbotn i Oppegård og består i dag av 23 unge damer fra hovedsakelig Oppegård, Ski og Oslo

Årets solist er tenoren Bent Erik Hodnebrog, (f 1977). Han er utdannet kirkemusiker ved Norges Musikkhøgskole, og hans hovedinstrument er orgel. Sang var biinstrument i dette studiet og han hadde Ståle Ytterli som sanglærer. Bent Erik har alltid likt å synge og har i alle år vært med i kor. I dag er han kantor i Den norske kirke og det å dirigere kor hører med i stillingen hans. I den senere tid har han hatt lyst til å videreutvikle seg selv som sanger

og har på nytt tatt sangtimer hos Liv Ragnhild Torneberg.

Kveldens dirigent er Edvin Simenstad. Edvin Simenstad har sin utdannelse fra Norges Musikkhøgskole med bachelor og master i dirigering. Han har blant annet dirigert Kongelig Norske marines musikkorps, Forsvarets stabsmusikkorps og Göteborg blåseorkester. Edvin har også dirigert en rekke av de beste amatørkorpsene i landet, blant annet Vestre Aker Musikkorps, Christiania Blåseensemble og Oslofjord Brass. Edvin brenner også for norsk musikk og for tiden transkriberer han Johan Halvorsens symfonier for korps.

Relaterte saker

Eventbilde: Konsert med Leif Ove Andsnes
søndag
19:00

Konsert med Leif Ove Andsnes

Norges største internasjonale klassiskstjerne med Beethoven og Dvorák på programmet. Ekstrakonsert 19. april. Begrenset antall billetter – vær rask om du vil få med deg dette.

Eventbilde: Dance With A Stranger
fredag
20:00

Dance With A Stranger

I september får du oppleve herrene Øivind Elgenes, Frode Alnæs og Bjørn Jenssen sammen med fire musikere i en frisk og vitalisert utgave.

Eventbilde: Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus
torsdag
19:30

Stein Torleif Bjella til Bærum Kulturhus

En av våre aller største visekunstnere leverer melodier og historier med en formidlingsevne som få er i nærheten av.