Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Julemarked på SALT hovedbilde
lørdag 
12:00
SALT Arena

Julemarked på SALT

Handmade in Norway og SALT tilbyr spennende markeder med ekte kunst, design og håndarbeidsprodukter.

Her finner du kunst og design av høy kvalitet i både tradisjonelle og moderne materialer. Vi har bildekunst og smykker, keramikk og klær, broderi og håndlagde kremer og såper. Hvert marked byr på noe nytt – men alltid like spennende!

Juleutgaven blir ekstra spesielt med en herlig blanding av mat, og kunst og håndverk. Kom gjerne innom og bli inspirert. Oslos kuleste julemarkedet skjer to ganger i år 9-10 november og 30 november -1 desember. Vi får besøk av nye håndverkere hver gang så det er alltid noe nytt å se på!

9 – 10 november 12:00 – 17:00
30 november – 1 desember 12:00 – 17:00

Salt og sine samarbeidspartnere arrangerer julemarkeder tom 15. desember. Hvert helg byr på julemarked og mange andre gøyale aktiviteter.

– – –

Handmade in Norway er et kreativt samfunn som støtter og promoterer kunstnere og designere. Vi hjelper håndverkere bruke tiden på det de elsker – å skape flotte håndlagde produkter. Mens vi legger til rette for at resulterende produkter synliggjøres ved bruk av sosiale medier og ved å arrangere kvalitets kunst-og design markeder.

Relaterte saker

Eventbilde: Dr. Bergland uten grenser
torsdag
19:00

Dr. Bergland uten grenser

Norges morsomste lege – Jonas Kinge Bergland – er klar med nytt standupshow!

Eventbilde: Byblikk – Oslo i kunsten
fredag

Byblikk – Oslo i kunsten

Hvordan har kunstnere sett og tolket Oslo de siste 300 årene? Se byen gjennom kunstnernes øyne.

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
fredag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.