Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Julemarked på SALT hovedbilde
lørdag 
12:00
SALT Arena

Julemarked på SALT

Handmade in Norway og SALT tilbyr spennende markeder med ekte kunst, design og håndarbeidsprodukter.

Her finner du kunst og design av høy kvalitet i både tradisjonelle og moderne materialer. Vi har bildekunst og smykker, keramikk og klær, broderi og håndlagde kremer og såper. Hvert marked byr på noe nytt – men alltid like spennende!

Juleutgaven blir ekstra spesielt med en herlig blanding av mat, og kunst og håndverk. Kom gjerne innom og bli inspirert. Oslos kuleste julemarkedet skjer to ganger i år 9-10 november og 30 november -1 desember. Vi får besøk av nye håndverkere hver gang så det er alltid noe nytt å se på!

9 – 10 november 12:00 – 17:00
30 november – 1 desember 12:00 – 17:00

Salt og sine samarbeidspartnere arrangerer julemarkeder tom 15. desember. Hvert helg byr på julemarked og mange andre gøyale aktiviteter.

– – –

Handmade in Norway er et kreativt samfunn som støtter og promoterer kunstnere og designere. Vi hjelper håndverkere bruke tiden på det de elsker – å skape flotte håndlagde produkter. Mens vi legger til rette for at resulterende produkter synliggjøres ved bruk av sosiale medier og ved å arrangere kvalitets kunst-og design markeder.

Relaterte saker

Eventbilde: Jul i Vinterland 2023
søndag
12:00

Jul i Vinterland 2023

Her kan du oppleve en hel handlegate av flotte utsalgssteder med gaver, mat, klær, leker og mye mer.

Eventbilde: Mini-hesteshow for hele familien
søndag
13:00

Mini-hesteshow for hele familien

EKT setter opp små hinder og forteller hva som skjer mellom hestene når de er helt fri og gjør ting sammen uten mennesker på ryggen. Her kan det bli mye fart og moro. Gøy for alle aldre!

Eventbilde: MiniMunch: Barnas Kunstdag
søndag
14:30

MiniMunch: Barnas Kunstdag

MUNCH ønsker å sette barnas kunstopplevelse i sentrum, og la dem møte kunsten på deres egne premisser.