Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Julemarked i Oslo Rådhus hovedbilde
søndag 
12:00
Oslo Rådhus

Julemarked i Oslo Rådhus

𝗩𝗲𝗹𝗸𝗼𝗺𝗺𝗲𝗻 𝘁𝗶𝗹 𝗲𝗻 𝗵𝘆𝗴𝗴𝗲𝗹𝗶𝗴 𝗷𝘂𝗹𝗲𝗱𝗮𝗴 𝗶 𝗢𝘀𝗹𝗼’𝘀 𝘀𝘁𝗼𝗿𝘀𝘁𝘂𝗲

Rådhushallen fylles med julemoro for store og små. Arrangementet er gratis.

Ta gjerne med deg tekstiler du vil ombruke, klær du vil bytte eller leker du vil reparere – les mer om aktivitetene under. De serverer gløgg og pepperkaker.

Se mer her.

SY JULETREPYNT AV OMBRUKSTEKSTILER MED FÆBRIK

Her kan du lage juletrepynt av overskuddstekstiler sammen med Fæbrik-jentene. Aktiviteten passer fint for både voksne og barn. Har du en gammel t-skjorte eller putetrekk du har tenkt til å kaste? Ta gjerne med deg gamle tekstiler, og la det bli årets julegave eller julepynt!

JULEBORD-KLESBYTTEMARKED MED NATURVERNFORBUNDET

Passer ikke juleantrekket fra i fjor? Ta med deg julekjolen eller det morsomme juleslipset, og bytt til deg fine skatter fra Naturvernforbundets store klesbyttemarked!

LAG BÆREKRAFTIGE GAVEPOSER MED RELOVE

Er du lei av å pakke inn med dyrt og forsøplende gavepapir?
Relove tar med seg gjenbrukstestiler og viser deg hvordan du enkelt kan sy en gavepose av gjenbrukstekstiler som gardiner, skjerf, klær eller duker. Det er gjort på 1-2-3 og den som får gaven får også en gjenbrukbar gavepose!

LEKE-REPARASJON OG TEDDYSYKEHUS MED RESTARTERS

Restarters hjelper deg å reparere brukte leker. De tar med loddebolten og verktøykassen – og vipps, så er lekebilen god som ny! Eller trenger favorittbamsen litt kjærlighet? Ta den med, så hjelper vi deg med omsorg, nål og tråd.

JULEPYNT SAMLET FRA OMBRUKSTELTENE I OSLO

Visste du at det er to store Ombrukstelt i Oslo? For anledningen tar de med seg all den fine julepynten de har fått inn, og setter sammen et stort bruktmarked. Her finner du nesten garantert det du trenger for å pynte til jul!

.. Og masse mer!

Julemarkedet er den offisielle åpningen av Oslo kommunes program for Ombruksuka 2023. Les mer om Ombruksuka på: Ombruksuka2023

Relaterte saker

Eventbilde: Sommeren på SNØ
onsdag
00:00

Sommeren på SNØ

Lyst på en kombinasjon av sol og snø denne sommeren? SNØ tilbyr et spennende sommerprogram med gode tilbud for store og små!

Eventbilde: Drøbak Havnefestival 2024
fredag
14:00

Drøbak Havnefestival 2024

Det vil bli spennende aktiviteter og underholdning til både barn og voksne på dagtid. Mens kveldene blir viet til feelgood og gode rytmer ved fjorden fra spennende artister fra hovedscenen.

Eventbilde: Barnas sommer på Sentralen
lørdag
11:00

Barnas sommer på Sentralen

Dette er Sentralens egne, gratis arrangementsprogram for barn- og barnefamilier – arrangeres hver lørdag og søndag gjennom sommeren!