Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Julelatter hovedbilde
torsdag 

Julelatter

151019-Billettservice banner_JuleLatter(1)

For 9. år på rad smeller vi til igjen med publikumsfavoritten «Julelatter», showet du definitivt ikke bør gå glipp av!

I år har vi nemlig håndplukket en fargerik bukett komikere som vil gjøre alt for at du skal få deg en god latter i førjulsstria: Adam & Tore, Christer Torjussen og Bjørn-Henning Ødegaard. Sammen sørger de for at du får en fantastisk kveld hos oss på Aker Brygge. For hva er vel bedre enn å ringe inn høytiden sammen med fire av landets morsomste mennesker? Ta deg fri fra kjas og mas og opplev årets morsomste juleshow.

Fra alle oss til alle dere – spis, drikk og vær glad på Latter!

Adam og Tore

Adam og Tore kjenner du fra trippel-Gullruten-nominerte “Sofa” på NRK., den sjarmerende og munnrappe duoen som har en kommentar til absolutt alt som måtte dukke opp på skjermen. Sammen har de utallige sceneshow bak seg, i tillegg til Adams solokarriere som standupkomiker. Til alt hell har vi klart å samle de to travle humoristene til dette fantastiske showet!

Christer Torjussen

En av våre mest rutinerte komikere, og regnes som en arbeidshest og veteran i bransjen. Han kan skryte på seg 15 år på standupscenen, flere turnéer, høythengende priser og to barn med samme kvinne. Christer leverer alltid varene med sin selvironi og hysteriske betraktninger om det aller meste!

Bjørn-Henning Ødegaard

Plutselig sto Bjørn-Henning på scenen, og den tok han med storm! På rekordtid har den lovende standupkomikeren bygget opp en solid og stilsikker fremtoning – hans tilbakelente, men skarpe observasjoner har allerede sørget for latterbrøl over hele landet. Må oppleves!

Velkommen til Julelatter 2015!

 

Relaterte saker

Eventbilde: Humor OverOslo 2024
lørdag
00:00

Humor OverOslo 2024

Morten Ramm og Martin Beyer-Olsen arrangerer Norges største humorfestival på toppen av Grefsenkollen for tredje år på rad!

Eventbilde: Sommerstandup 2024
tirsdag
18:30

Sommerstandup 2024

På Latter kan man nyte både mat, drikke og underholdning i HELE sommer!

Eventbilde: Standup på SALT
onsdag
20:30

Standup på SALT

Noen av landets beste komikere inntar SALT sin helt egne standup-scene.