Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Julelatter 2023 hovedbilde
fredag 
20:30
Latter

Julelatter 2023

Norges morsomste juletradisjon fortsetter på Latter med Julelatter 2023!

I år består ensemblet av Janne Formoe, Karsten Blomvik, Jan Rune Holdhus og Christer Torjussen – en fantastisk kvartett med komikere som garantert vil lage en variert og morsom forestilling, fullstappet med standup, karakterer og humorsmusikalsk underholdning.

Janne Formoe startet i Kjuttaviga og har på veien vært å se på de fleste teaterscener og skjermer. Mange kjenner henne kanskje best fra «Neste Sommer» og «Norske Talenter» på TV 2. Med sitt komiske talent er solstrålen fra Sørlandet perfekt for årets «Julelatter».

Karsten Blomvik startet sin humorkarriere i Stavanger, før han til slutt endte opp i hovedstaden hos NRK, hvor han lagde humor for «4. Etg.» og nå som programleder i P3 Morgen. Men det er på live-scenen man virkelig får se hvilken fremragende komiker han er.

Jan Rune Holdhus er den fødte entertainer, enten som seg selv eller som en av sine karakterer. Sprudlende, inkluderende, musikalsk og sjarmerende er ord som kjennetegner Jan Rune – han er rett og slett «fabulous».

Christer Torjussen er en av veteranene i norsk standup med over tjue års fartstid. Han har hatt flere vellykkede solo-show og har mottatt både «Komiprisen» for beste standup og den prestisjetunge «Stå Opp-prisen». En god latter-garantist.

En god latter forlenger livet og reduserer julestresset – det er bare å glede seg til årets «Julelatter», og kjøpe billetter før det er for sent!

Billettoversikt finner du her.

Relaterte saker

Eventbilde: Opplev «Sider Makers Dinner» med Apal Sideri
fredag
18:00

Opplev «Sider Makers Dinner» med Apal Sideri

Dette er en unik mulighet til å oppleve en nydelig 3-retter kombinert med de friske og fruktige smakene av sider! Velkommen til en kveld fylt med historie, kultur og uslåelige smaksopplevelser.

Eventbilde: Humor på HALLOi
fredag
19:00

Humor på HALLOi

Gled deg til enda en fredag med tidenes line-up! Dette blir en kveld fylt med latter og god stemning.

Eventbilde: Ladies Night – Humorgalla
fredag
19:00

Ladies Night – Humorgalla

På scenen står noen av Norges mest talentfulle og morsomme komikere, klare for å gi deg en helaften du sent vil glemme.