Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Julekonsert med Bugge Wesseltoft hovedbilde
tirsdag 
17:00
Grefsenkollen

Julekonsert med Bugge Wesseltoft

«Snowing on my piano ble laget ut fra et ønske om ro og fred i jula, og en pause fra stress, gavehysteri og det å måtte være så voldsomt lykkelig hele tiden.» Det sier Bugge selv om soloplata som kom i 1997, og som har blitt en moderne juleklassiker.

Så ta en pause fra julestria, og ta turen opp til Grefsenkollen med noen du er glad i. Disse kveldene tilbys billettpakker med julebuffet i restauranten eller juletapas i OverOslo Bar etter konserten.

Det selges ikke enkeltbilletter, men bord til 2-, 4- eller 6 personer. Hvis dere er 8 personer kan dere kjøpe 2 x 4, så setter de dere sammen.

Dersom deres antall ikke passer med billettkategoriene, kan dere sende en e-post til arrangement@grefsenkollen.no, så skal de prøve å få det til likevel.

Les mer om denne unike muligheten.

Konserten starter kl 18:00 presis. Middag fra kl 19:00.

Billetter til 19. desember her.

Billetter til 22. desember her.

Relaterte saker

Eventbilde: OnklP på Bysommer
torsdag
21:00

OnklP på Bysommer

OnklP er tilbake! Og denne gangen gjør han det på egen hånd. Når den evig energiske OnklP tar scenen igjen, er det med dedikerte fans fra alle generasjoner i publikum.

Eventbilde: Bysommer – Tommy Tee
lørdag
21:00

Bysommer – Tommy Tee

På Bysommer på SALT kan du forvente et solid lag av gjester av de beste som har vært innom studio hos Tommy Tee de siste 25 årene, og selvfølgelig MAE med den legendariske låta «Oslo»! 

Eventbilde: Sommerkonserter på Frogner hovedgård
søndag
14:00

Sommerkonserter på Frogner hovedgård

Ole Böhn inviterer til en rekke konserter med dyktige musikere fra inn- og utland på Frogner hovedgård i sommer.