Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Julefruer – et hysterisk morsomt bokshow hovedbilde
onsdag 
19:00
Latter

Julefruer – et hysterisk morsomt bokshow

Unni Lindell og Anne B. Ragde går til scenen – og starter på Latter!

«Julefruer» er et hysterisk morsomt bokshow med ville innslag om jul, vennskap, uvennskap og tusjkake med injisert brennevin. Og om litteraturen og slitet, sykdommene og alvoret.

Gjennom det snart 35 år lange vennskapet har disse damene opparbeidet seg en egen rå humor som medisin. Manuskripter har blitt til rundt 180 bøker som har solgt i millioner i Norge og i oppunder 30 land. De har mottatt høythengende priser og berømmelse, men flirer av alt sammen på kammerset, og skåler i champagne for den hemmelige pakten de inngikk da de møttes for første gang i en døråpning i 1989. Da hadde de skrevet to barnebøker hver.
Den pakten skulle vise seg å slå til, men mirakler kommer ikke av seg selv, man må ville dem!

Komikeren Sandra Spjelkavik er hyret inn som «dyretemmer», og har den vanskelige oppgaven med å holde damene i sjakk – for Unni Lindell og Anne B. Ragde bjudar på!

Damene har ikke bare laget et juleshow, de har også skrevet et helt nytt julehefte som de gjerne signerer etter showet.

Juleheftet «Julefruer» er nummer fire i Lindell & Ragdes særegne og høyst personlige, humoristiske og såre julehefter, pakket inn i Bjørk Bjarkadotters lekre design.

Sikre deg billetter her.

Relaterte saker

Eventbilde: Impro med BMI!
tirsdag
18:30

Impro med BMI!

Nå er BMI tilbake på Latter! Det blir deilig improvisert humor i et forrykende tempo med musikk attåt. En lekende og annerledes forestilling som garantert ikke vil skuffe!

Eventbilde: Quiz med quizmaster Roar!
tirsdag
19:00

Quiz med quizmaster Roar!

Ta med vennegjengen og bli med på tirsdagsquiz med quizmaster Roar!

Eventbilde: Einars kviss på SALT
tirsdag
19:00

Einars kviss på SALT

Hva er gratis, kjempegøy, ledet av en 29 år gammel tømrerlærling fra Molde og skjer en gang i måneden? Jo, det er Einars Kviss på SALT!