Arrangementet er fullført.

Julebord med deilig juletapas hovedbilde
torsdag 
18:00
Smelteverket

Julebord med deilig juletapas

Inviter til et stemningsfylt julebord med nydelig juletapas på menyen. Smelteverket finner du i hyggelige omgivelser rett langs Akerselva, i kjelleren til Mathallen. Her kan du avholde fester og eventer med alt fra 20-200 personer i unike omgivelser.

Ved forhåndsbestilling tilbyr Smelteverket flere juletapasmenyer for selskaper på 20 personer og mer. Menyene byr blant annet på godsaker som gårdspølse med bacon, saftig ribbe, gravlakssalat, amandinepoteter, ovnsstekt kalkun og deilig dessert! Juletapas-menyene koster fra kr 299 per person.

Her finner du full oversikt over menyer og priser: https://smelteverketoslo.no/julemeny/

Ta kontakt på events@smelteverketoslo.no for mer informasjon eller for bestilling.

Er dere et mindre selskap kan også Smelteverket tilby sesongbaserte retter på menyen, som er tilgjengelig for alle fra og med 1. november.

Her finner du full oversikt over vanlig meny og priser: https://smelteverketoslo.no/menu/

Dere er hjertelig velkomne til å ta turen innom, eller reservere bord på forhånd her: booking@smelteverketoslo.no

 

Relaterte saker

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Valentines Hos Alma
lørdag
16:00

Valentines Hos Alma

Vi feirer kjærlighetens dag 12. februar (lørdagen) og inviterer deg og din kjære til en smakfull 3-retters middag hos oss! Passer perfekt om du har andre planer for mandagen på selveste VALENTINE’S DAY.

Eventbilde: Valentines på Salome
mandag
16:00

Valentines på Salome

En venetiansk kveld i kjærlighetens tegn på SALOME. Unn deg selv og din kjære en smak fra verdens mest romantiske by på Valentinerdagen. Vår fantastiske kjøkkensjef Nelson har satt opp egen meny for anledningen – 4- eller 6-retters.