Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Juleåpningsshow i Spikersuppa hovedbilde
lørdag 
17:00

Juleåpningsshow i Spikersuppa

ntso

Velkommen til årets store Juleåpningsshow i Spikersuppa, lørdag 28. november klokken 17.

Oslos ordfører, Marianne Borgen, vil komme for å tenne julelysene i Studenterlunden, åpne det nye julemarkedet “Jul i Vinterland”, og selvsagt erklære skøytebanen i Spikersuppa åpnet for sesongen.

Barn og unge fra Oslo Skøiteklub planlegger et fantastisk show, og etter dem får vi også oppleve de forrykende canadiske isdanserne, Le Patin Libre, på turné gjennom Europa. De byr også på workshop etter showet og på søndag.

Åpningsshowet er et samarbeid mellom Oslo Kommune (Bymiljøetaten,og Kulturetaten), Kulturrådet, og en rekke ulike aktører, blant annet Spikersuppa Lydgalleri og Strøksforeningen Studenterlunden – en sammenslutning av teatrene, hotellene, butikkene og restaurantene i området. Derfor serveres også Spikersuppe fra Grand Hotel og Hotel Continental, og det ventes storinnrykk..

Inviter gjerne med deg venner og kjente!

PS: Rett etter showet åpnes det, som alltid, for utleie av skøyter fra paviljongen ved siden av. Der er det åpent hver dag fram til 1. mars, fra kl.11 til 21. Det er gratis å gå på skøyter på isen. Har du ikke skøyter selv, kan du leie for hundre kroner timen.

PPS: Les mer om julegateåpningen: https://www.facebook.com/events/164405950577898/
og Jul i Vinterland: https://www.julivinterland.no/hjem/
Om Le Patin Libre bør du sjekke her: https://lepatinlibre.com/

Bilde: Le Patin Libre

Relaterte saker