Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Aktiviteter på Teknisk museum i romjulen hovedbilde
torsdag 
Teknisk museum

Aktiviteter på Teknisk museum i romjulen

Teknisk museum holder åpent, med vanlige åpningstider! Alle uten symptomer er hjertelig velkommen!

Det er munnbindpåbud for alle over 12. Med 12 000 kvm er det god plass til å holde avstand, og de har et godt lufteanlegg. Det er maksantall på aktivitetene, og de gjør sitt beste for å gi deg et trygt museumsbesøk.

Ett skritt frem, og to tilbake! Lær enkel koding og få robotbien til å passere hindringer og gå dit du vil. Passer for barn mellom 5-9 år i følge med voksne.

Er du klar for en utfordring? Klarer du å lage en katapult av blomsterpinner? Eller få en ballongbil til å kjøre fem meter? Hva med å bygge en bro av kun sugerør? De har ulike oppdrag du kan skal løse!

Liv og død er tittelen på deres godt besøkte medisinutstilling, men denne introduksjonen handler mest om alt imellom. Passer for alle.

Senk skuldrene i Pusterommet i utstillingen Liv og død. Her kan du tegne, utforske medisinbiblioteket, lære om kvakksalveri, øve på hjertekompresjoner med redningsdukka Anne, eller bare ta en pustepause.

Bli med og lag ditt eget blinkende lys som du får med deg hjem etterpå og henge på juletreet om du vil. Vi lærer deg alt du trenger å kunne. Passer for barn fra 10 år, gjerne med voksne.

Løyper: Vi har anbefalte løyper som gjør at du eller dere kan oppdage flere ting på museet – og kanskje kan dere snakke sammen om det dere ser.

Vil du være med i trekningen av fine premier, kan du delta i vår kunstjakt. Kartet får du i resepsjonsområdet, og legger du igjen kontaktopplysninger blir du med i trekningen hver 14. dag.

Les mer på Teknisk museum sine nettsider.

Relaterte saker

Eventbilde: Tilbud på klippekort hele april!
mandag
00:00

Tilbud på klippekort hele april!

Benytt deg av april-kampanjen til Drammensbadet og få 15 bade-billetter for prisen av 10!

Eventbilde: Prøv babydans på Sentralen!
mandag
13:00

Prøv babydans på Sentralen!

Babydans er et tilbud til foreldre med små barn mellom 3-12 måneder, primært rettet mot foreldre i fødselspermisjon. I Babydans beveger foreldrene seg sammen med sine babyer i samspill med andre.

Eventbilde: Nybegynner-tirsdag
tirsdag
00:00

Nybegynner-tirsdag

Er du nybegynner på ski eller snowboard? Hver tirsdag er det 30% rabatt på privattimer og 50% rabatt på skiutleie hos SNØ.