Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Aktiviteter på Teknisk museum i romjulen hovedbilde
torsdag 
Teknisk museum

Aktiviteter på Teknisk museum i romjulen

Teknisk museum holder åpent, med vanlige åpningstider! Alle uten symptomer er hjertelig velkommen!

Det er munnbindpåbud for alle over 12. Med 12 000 kvm er det god plass til å holde avstand, og de har et godt lufteanlegg. Det er maksantall på aktivitetene, og de gjør sitt beste for å gi deg et trygt museumsbesøk.

Ett skritt frem, og to tilbake! Lær enkel koding og få robotbien til å passere hindringer og gå dit du vil. Passer for barn mellom 5-9 år i følge med voksne.

Er du klar for en utfordring? Klarer du å lage en katapult av blomsterpinner? Eller få en ballongbil til å kjøre fem meter? Hva med å bygge en bro av kun sugerør? De har ulike oppdrag du kan skal løse!

Liv og død er tittelen på deres godt besøkte medisinutstilling, men denne introduksjonen handler mest om alt imellom. Passer for alle.

Senk skuldrene i Pusterommet i utstillingen Liv og død. Her kan du tegne, utforske medisinbiblioteket, lære om kvakksalveri, øve på hjertekompresjoner med redningsdukka Anne, eller bare ta en pustepause.

Bli med og lag ditt eget blinkende lys som du får med deg hjem etterpå og henge på juletreet om du vil. Vi lærer deg alt du trenger å kunne. Passer for barn fra 10 år, gjerne med voksne.

Løyper: Vi har anbefalte løyper som gjør at du eller dere kan oppdage flere ting på museet – og kanskje kan dere snakke sammen om det dere ser.

Vil du være med i trekningen av fine premier, kan du delta i vår kunstjakt. Kartet får du i resepsjonsområdet, og legger du igjen kontaktopplysninger blir du med i trekningen hver 14. dag.

Les mer på Teknisk museum sine nettsider.

Relaterte saker

Eventbilde: Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked
lørdag
09:00

Vestkanttorvet – Oslos eldste faste marked

På Vestkanttorvet har det vært antikk- og bruktmarked hver lørdag siden 1989. Her kan du komme for de mange tilbudene, det sosiale og, ikke minst, de eksepsjonelt gode vaflene!

Eventbilde: Helgeprogram 3. og 4. juni
lørdag
10:00

Helgeprogram 3. og 4. juni

Museet på Kjelsås har fire etasjer med spennende utstillinger om teknologi, industri, vitenskap og medisin.

Eventbilde: Barna av Egypt
lørdag
11:00

Barna av Egypt

Ellingssrud musikalteater sin fjerde store musikalproduksjon!