Arrangementet er fullført.

Aktiviteter på Teknisk museum i romjulen hovedbilde
torsdag 
Teknisk museum

Aktiviteter på Teknisk museum i romjulen

Teknisk museum holder åpent, med vanlige åpningstider! Alle uten symptomer er hjertelig velkommen!

Det er munnbindpåbud for alle over 12. Med 12 000 kvm er det god plass til å holde avstand, og de har et godt lufteanlegg. Det er maksantall på aktivitetene, og de gjør sitt beste for å gi deg et trygt museumsbesøk.

Ett skritt frem, og to tilbake! Lær enkel koding og få robotbien til å passere hindringer og gå dit du vil. Passer for barn mellom 5-9 år i følge med voksne.

Er du klar for en utfordring? Klarer du å lage en katapult av blomsterpinner? Eller få en ballongbil til å kjøre fem meter? Hva med å bygge en bro av kun sugerør? De har ulike oppdrag du kan skal løse!

Liv og død er tittelen på deres godt besøkte medisinutstilling, men denne introduksjonen handler mest om alt imellom. Passer for alle.

Senk skuldrene i Pusterommet i utstillingen Liv og død. Her kan du tegne, utforske medisinbiblioteket, lære om kvakksalveri, øve på hjertekompresjoner med redningsdukka Anne, eller bare ta en pustepause.

Bli med og lag ditt eget blinkende lys som du får med deg hjem etterpå og henge på juletreet om du vil. Vi lærer deg alt du trenger å kunne. Passer for barn fra 10 år, gjerne med voksne.

Løyper: Vi har anbefalte løyper som gjør at du eller dere kan oppdage flere ting på museet – og kanskje kan dere snakke sammen om det dere ser.

Vil du være med i trekningen av fine premier, kan du delta i vår kunstjakt. Kartet får du i resepsjonsområdet, og legger du igjen kontaktopplysninger blir du med i trekningen hver 14. dag.

Les mer på Teknisk museum sine nettsider.

Relaterte saker

Eventbilde: «Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum
lørdag

«Oppdag havet» – Utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
lørdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.

Eventbilde: Familieomvisning på Nationaltheatret
lørdag
11:00

Familieomvisning på Nationaltheatret

Ser du etter noe gøy å gjøre sammen med barna i Oslo? Bli med på oppdagelsesferd gjennom Nationaltheatret og opplev hvordan teater blir til!