Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jul med Helene Bøksle hovedbilde
tirsdag 
18:00
Oslo Konserthus

Jul med Helene Bøksle

Helenes fantastiske stemme sørger for den perfekte julestemning! Helene har bygget opp en av landets største juleturnéer, og hennes julekonserter har til nå blitt sett av nærmere 100.000 publikummere.

Turnéen «Det hev ei rose sprunge» har blitt en fast juletradisjon for mange.

Dette er konserten som skiller seg ut – og som treffer publikum i hjerteroten. Stemningen er intim, varm og høytidsstemt.

I år kommer Helene tilbake til Oslo konserthus med fult band og strykere på scenen. Dette blir en helt spesiell førjulskveld med blant annet sanger fra Helenes juleplate «Det hev ei rose sprunge» som er blitt en moderne norsk klassiker.

Relaterte saker

Eventbilde: Bingo BAR: 90s edition
mandag
19:00

Bingo BAR: 90s edition

Denne bingobaren blir et glitterfarga 90-talls hull i hverdagen. Vi skal synge Whitney Houston og vi skal danse til E-type. Vi tar nineties-guilty-pleasure til et nytt nivå, og DU kan få spille bingo i denne verdenen. Det er bare å gre midskill, og ta på sæggebuksa. Cuz this is how we party.

Eventbilde: ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn
tirsdag

ArtLab – splitter nytt aktivitetssenter for barn

Et levende aktivitetssenter for barn. Her kan barna utfolde seg med kreative kunstaktiviteter, fysiske leker, fantasilek og gå på barnas egen kunstutstilling med prisvinnende og morsomme fotografier av dyr.

Eventbilde: Sommerimpro med Nesten Lættis
tirsdag
19:00

Sommerimpro med Nesten Lættis

Stikk ned på SALT, nyt solen, og kom inn for å bli underholdt når klokka nærmer seg 19:00. Nesten Lættis er en godt etablert improgruppe i hovudstaden, og har spilt maaaange sjåvvs.