Arrangementet er fullført.

Jul i Flåklypa – utekino hovedbilde
lørdag 
17:00

Jul i Flåklypa – utekino

ntso

Lørdag 12. desember kl.17 viser de Jul i Flåklypa på utekino i parken ved Eidsvollsbygningen – som en del av jul ved Eisdvollbygningen. Salg av kinogodt. Gratis inngang! (filmen varer 1 time og 16. min) Det legges opp til en stående forestilling, men ta gjerne med noe å sitte på. Og husk å kle deg godt!

Benytt anledningen til å ta del i det øvrige programmet for Jul ved Eidsvollbygningen:
12. og 13. desember kl. 11 – 17
Eidsvoll Bygdekvinnelag baker «alle sju slaga fra Eidsvoll» i kjøkkenet i kjelleren/ stylist og forfatter Ingrid Skaansaar har dekket festbord på lavbudsjett/»Gi av deg selv-torg» med frivillige organisasjoner/ musikere fra bandet SKARE skaper stemning med vakre toner/ Frelsesarmeen er på plass med julegryta.

Program:
Begge dager: Luciaforestilling for barn om den italienske helgenen Sankta Lucia fra Sicilia (går hele dagen) For barn i alderen 4 -10 år. Kom gjerne utkledd.

Kl. 12 begge dager: «Vi leser jula inn» – Skuespiller Lise Fjeldstad (lørdag) og Eidsvolls egen Christian Owe (søndag) leser klassiske julefortellinger for små og store.

Kl. 14 begge dager.: «Julegaven jeg aldri glemmer» – eidsvollinger forteller sin historie

Kl. 15 søndag 13. desember: «Gaven – viktigere enn du tror» – foredrag med filosof Einar Øverenget

«Inviter en venn»: Alle over 5 år kan invitere med seg én venn til Jul ved Eidsvollsbygningen. Vennen betaler ikke inngang. Alle kan være venn – det viktige er at det er en du vil glede med en felles førjulsopplevelse.

Eidsvoll nærmere Oslo enn man tror:
MED TOG: 31 minutter fra Oslo S til Eidsvoll Verk stasjon. 2 tog i timen. 15 – 20 minutters gange fra Eidsvoll Verk stasjon til Eidsvollsbygningen (gå til venstre ut fra stasjonen, følg Trondheimsveien forbi bedehuset Håpet, og gå deretter til høyre inn i Carsten Ankers vei som leder fram til Eidsvollsbygningen)
MED BIL: ca 45 min. kjøretid. Skiltet Eidsvollsbygningen fra E6 i Ormlia.
For mer informasjon: www. eidsvoll1814.no eller tlf 63 92 22 10

Relaterte saker

Eventbilde: Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken
fredag

Oslo-Filharmonien: Musikkfabrikken

Bli med til Musikkfabrikken – en konsertforestilling for hele familien med dans, animasjonsfilm og fargesprakende orkestermusikk!

Eventbilde: Detektiv Dorotea og det mystiske frøet
fredag
18:00

Detektiv Dorotea og det mystiske frøet

I et livlig og engasjerende univers får barna selv være detektiver og hjelpe Dorotea, barnas egen detektiv!

Eventbilde: Kommunikasjon og livsmestring
lørdag

Kommunikasjon og livsmestring

Denne lørdagen kan du kan du prøve teknologi som øyestyring, bryterstyring og grafisk tegnstøtte på Teknisk museum i Oslo.