Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jul i Flåklypa – utekino hovedbilde
lørdag 
17:00

Jul i Flåklypa – utekino

ntso

Lørdag 12. desember kl.17 viser de Jul i Flåklypa på utekino i parken ved Eidsvollsbygningen – som en del av jul ved Eisdvollbygningen. Salg av kinogodt. Gratis inngang! (filmen varer 1 time og 16. min) Det legges opp til en stående forestilling, men ta gjerne med noe å sitte på. Og husk å kle deg godt!

Benytt anledningen til å ta del i det øvrige programmet for Jul ved Eidsvollbygningen:
12. og 13. desember kl. 11 – 17
Eidsvoll Bygdekvinnelag baker «alle sju slaga fra Eidsvoll» i kjøkkenet i kjelleren/ stylist og forfatter Ingrid Skaansaar har dekket festbord på lavbudsjett/»Gi av deg selv-torg» med frivillige organisasjoner/ musikere fra bandet SKARE skaper stemning med vakre toner/ Frelsesarmeen er på plass med julegryta.

Program:
Begge dager: Luciaforestilling for barn om den italienske helgenen Sankta Lucia fra Sicilia (går hele dagen) For barn i alderen 4 -10 år. Kom gjerne utkledd.

Kl. 12 begge dager: «Vi leser jula inn» – Skuespiller Lise Fjeldstad (lørdag) og Eidsvolls egen Christian Owe (søndag) leser klassiske julefortellinger for små og store.

Kl. 14 begge dager.: «Julegaven jeg aldri glemmer» – eidsvollinger forteller sin historie

Kl. 15 søndag 13. desember: «Gaven – viktigere enn du tror» – foredrag med filosof Einar Øverenget

«Inviter en venn»: Alle over 5 år kan invitere med seg én venn til Jul ved Eidsvollsbygningen. Vennen betaler ikke inngang. Alle kan være venn – det viktige er at det er en du vil glede med en felles førjulsopplevelse.

Eidsvoll nærmere Oslo enn man tror:
MED TOG: 31 minutter fra Oslo S til Eidsvoll Verk stasjon. 2 tog i timen. 15 – 20 minutters gange fra Eidsvoll Verk stasjon til Eidsvollsbygningen (gå til venstre ut fra stasjonen, følg Trondheimsveien forbi bedehuset Håpet, og gå deretter til høyre inn i Carsten Ankers vei som leder fram til Eidsvollsbygningen)
MED BIL: ca 45 min. kjøretid. Skiltet Eidsvollsbygningen fra E6 i Ormlia.
For mer informasjon: www. eidsvoll1814.no eller tlf 63 92 22 10

Relaterte saker

Eventbilde: Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum
onsdag
13:00

Babyomvisning på Norsk Maritimt Museum

Omvisningene er lagt til rette for fedre og mødre i permisjon som ønsker kulturelt påfyll. Babyene er med å bestemme tempoet.

Eventbilde: Babyomvisning – Hver torsdag
torsdag
12:00

Babyomvisning – Hver torsdag

En guidet tur i museet med voksenpåfyll for deg med barn på magen. Alt tilrettelagt for barnets behov slik at man til en hver tid kan trekke seg tilbake, uansett om det er bleieskift, mat eller gråt.

Eventbilde: Explorius Live Event i Oslo
torsdag
16:00

Explorius Live Event i Oslo

Dette er en spennende mulighet for studenter på vdg. nivå til å få mer informasjon om high school-destinasjoner og programmer!