Arrangementet er fullført.

Jul i Flåklypa – utekino hovedbilde
lørdag 
17:00

Jul i Flåklypa – utekino

ntso

Lørdag 12. desember kl.17 viser de Jul i Flåklypa på utekino i parken ved Eidsvollsbygningen – som en del av jul ved Eisdvollbygningen. Salg av kinogodt. Gratis inngang! (filmen varer 1 time og 16. min) Det legges opp til en stående forestilling, men ta gjerne med noe å sitte på. Og husk å kle deg godt!

Benytt anledningen til å ta del i det øvrige programmet for Jul ved Eidsvollbygningen:
12. og 13. desember kl. 11 – 17
Eidsvoll Bygdekvinnelag baker «alle sju slaga fra Eidsvoll» i kjøkkenet i kjelleren/ stylist og forfatter Ingrid Skaansaar har dekket festbord på lavbudsjett/»Gi av deg selv-torg» med frivillige organisasjoner/ musikere fra bandet SKARE skaper stemning med vakre toner/ Frelsesarmeen er på plass med julegryta.

Program:
Begge dager: Luciaforestilling for barn om den italienske helgenen Sankta Lucia fra Sicilia (går hele dagen) For barn i alderen 4 -10 år. Kom gjerne utkledd.

Kl. 12 begge dager: «Vi leser jula inn» – Skuespiller Lise Fjeldstad (lørdag) og Eidsvolls egen Christian Owe (søndag) leser klassiske julefortellinger for små og store.

Kl. 14 begge dager.: «Julegaven jeg aldri glemmer» – eidsvollinger forteller sin historie

Kl. 15 søndag 13. desember: «Gaven – viktigere enn du tror» – foredrag med filosof Einar Øverenget

«Inviter en venn»: Alle over 5 år kan invitere med seg én venn til Jul ved Eidsvollsbygningen. Vennen betaler ikke inngang. Alle kan være venn – det viktige er at det er en du vil glede med en felles førjulsopplevelse.

Eidsvoll nærmere Oslo enn man tror:
MED TOG: 31 minutter fra Oslo S til Eidsvoll Verk stasjon. 2 tog i timen. 15 – 20 minutters gange fra Eidsvoll Verk stasjon til Eidsvollsbygningen (gå til venstre ut fra stasjonen, følg Trondheimsveien forbi bedehuset Håpet, og gå deretter til høyre inn i Carsten Ankers vei som leder fram til Eidsvollsbygningen)
MED BIL: ca 45 min. kjøretid. Skiltet Eidsvollsbygningen fra E6 i Ormlia.
For mer informasjon: www. eidsvoll1814.no eller tlf 63 92 22 10

Relaterte saker

Eventbilde: Besøk Teknisk museum i sommer
torsdag

Besøk Teknisk museum i sommer

Bli med på morsomme og lærerike aktiviteter ute og inne, på Teknisk museum hele sommerferien!

Eventbilde: «Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum
torsdag

«Oppdag havet» – Ny utstilling på Maritimt museum

Utstillingen skal appellere til sanser, følelser og intellekt, ved å vise hva som er i ferd med å skje med havet. Passer for både barn, ungdom og voksne.

Eventbilde: Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk
lørdag

Barnas Bondegård på Hadeland Glassverk

I år kan de ønske velkommen til en helt ny Barnas Bondegård! Hils på kalv, geit, kaniner, høner, esel og ta en tur på hesteryggen.