Arrangementet er fullført.

Familieforestilling på Black Box Teater hovedbilde
lørdag 
17:00
Black Box Teater

Familieforestilling på Black Box Teater

ntso

En forestilling full av fantasi og lekenhet. Familieforestillingen passer et ungt publikum født i den digitale tidsalderen., og vil garantert underholde.

Hvem er denne Joseph som er helt alene på scenen med en bærbar datamaskin?

Mens han leker og kjemper med sitt eget skjermbilde, konfronteres han med sin egen fantasi og tar publikum med seg på en reise full av overraskelser.

Med utseendet til en høyteknologisk western-film passer denne soloen for et ungt publikum, født i den digitale tidsalderen.

I Joseph_kids opplever vi en slags duell mellom utøveren på scenen og skjermbildet hans. Ved å bruke sin egen kropp som et grafisk rom, blir bildet deformert, doblet og dekonstruert. Noen ganger tar det over kontrollen og skaper burleske situasjoner. Josephs reise utvikler seg fra det strenge og seriøse til det poetiske og uventete.

Full av fantasi og lekenhet fortolker forestillingen digitale verktøy som en kreativ kilde hvor en kan finne opp andre typer liv, kropp og form, og åpne opp for nye historier.

21. april starter forestillingen kl. 17.00.

22. april begynner den kl. 14.00.

Her kan du sikre deg billetter. 

Relaterte saker

Eventbilde: Halloween-verksted på Barnekunstmuseet
lørdag
11:00

Halloween-verksted på Barnekunstmuseet

Barnekunstmuseet i Oslo inviterer til kostymeparty, kunstverksted og Halloween-party! Dresskode: Kostymeparty – her er det bare å kle seg opp! 

Eventbilde: To generasjoner – sushi
lørdag
11:00

To generasjoner – sushi

To generasjoner sushikurs er en super aktivitet der barn med foreldre, større søsken, besteforeldre eller en annen voksen kan leke seg litt på kjøkkenet.

Eventbilde: Peter Pan og Kaptein Krok
lørdag
13:00

Peter Pan og Kaptein Krok

Bli med å se den spennende historien med inspirasjon fra den kjente barne klassikeren om Peter Pan og Wendy i Drømmeland.