Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Josefs jul – juleevangeliets upubliserte ekstramateriale hovedbilde
søndag 
19:00
Røa kirke

Josefs jul – juleevangeliets upubliserte ekstramateriale

Kom i julestemning med årets kanskje morsomste juleforestilling «Josefs jul – juleevangeliets upubliserte ekstramateriale».

Stykket består av en serie monologer der du møter karakterer hentet fra ytterkantene av juleevangeliet. Karakterer du kanskje ikke kjenner så godt fra før. Det hele pakkes inn i julemusikk. Noe kjent, noe mindre kjent og noe helt nytt.

Det er ikke forkynning, men et forsøk på å fylle ut noen tomrom som Lukas kapittel 2, vers 1-20 etterlater. Det er begrenset hva man får fortalt med 248 ord. For juleevangeliet er ikke lenger enn det.

De færreste vet at keiser Augustus sin befaling om innskriving i manntall var et ledd i kanskje verdens første pensjonsreform. Hvordan fikk de vise menn det for seg at de skulle traske av gårde på barselvisitt? Og hvor godt kjenner du egentlig datidens mest moderne mann – bonuspappa Josef?

Alle disse hullene, og flere til, fyller vi opp med relativt fri diktning og en god porsjon humor.

Les mer her

Relaterte saker

Eventbilde: Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans
onsdag
19:30

Panflutes and paperwork – Leken duett med musikk og dans

I Panflutes and Paperwork ser Ingrid Berger Myhre og Lasse Passage på upretensiøst vis på forholdet mellom dans og musikk.

Eventbilde: Standup på Klubbscenen – Nye tekster!
onsdag
20:30

Standup på Klubbscenen – Nye tekster!

Komikernes egen testplattform for standup, sketsj, karakter, sang – hva som helst. Her får du oppleve splitter nytt materiale bli presentert for aller første gang.

Eventbilde: Cirkus Blunck på Chat Noir
torsdag
18:00

Cirkus Blunck på Chat Noir

Nå oppsummerer Øivind Blunck sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn.