Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jordopphimlesang – Nationaltheatret hovedbilde
lørdag 
16:30
Nationaltheatret

Jordopphimlesang – Nationaltheatret

Jordopphimlesang møter vi mennesker som søker seg mot lyset i en mørk tid. Gjennom sine egne refleksjoner og fortellinger leter de etter en ny forståelse av fellesskap. Kan det å utsi språket faktisk endre verden?

Jordopphimlesang er en nyskrevet teatertekst av dramatikeren Fredrik Høyer, som i Mattis Herman Nyquists regi bygger videre på tematikken i kultfenomenet og undergrunnsprosjektet Grønlandsūtraen fra 2016, som de sammen sto bak. Der «sūtraen» ble hyllet for sin underfundige og fortvilte tematisering av små og store bekymringer, møter vi et utvidet univers i Jordopphimlesang.

I en ny drakt oppstår forestillingen nå på Hovedscenen, der publikum inviteres inn i et pulserende lyd- og lysbilde, signert elektronikamusiker Bendik Baksaas og lysdesigner Øyvind Wangensteen, i Alva Brostens kostymedesign og med Ida Wigdel som koreograf. Sammen lager de en stille, støyende og rituell forestilling.

Se mer. 

Relaterte saker

Eventbilde: Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker
torsdag
18:30

Hans Morten Hansen – Natural Born Komiker

Se frem til en helaftens standupforestilling med nær, kjær og personlig observasjonshumor av ypperste klasse.

Eventbilde: Billy the Kids samla verk
torsdag
19:30

Billy the Kids samla verk

Dristig lek med amerikansk historie og mytologi.

Eventbilde: Urbane Totninger – Chat Noir
torsdag
19:30

Urbane Totninger – Chat Noir

I 2023 kommer Innlandets aller største showsuksess endelig til Oslo og Chat Noir. Med sin blanding av standup, parodier, musikk og teater har de fornyet revysjangeren og skapt et show fylt med kvalitet i alle ledd.