Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jordopphimlesang – Nationaltheatret hovedbilde
lørdag 
16:30
Nationaltheatret

Jordopphimlesang – Nationaltheatret

Jordopphimlesang møter vi mennesker som søker seg mot lyset i en mørk tid. Gjennom sine egne refleksjoner og fortellinger leter de etter en ny forståelse av fellesskap. Kan det å utsi språket faktisk endre verden?

Jordopphimlesang er en nyskrevet teatertekst av dramatikeren Fredrik Høyer, som i Mattis Herman Nyquists regi bygger videre på tematikken i kultfenomenet og undergrunnsprosjektet Grønlandsūtraen fra 2016, som de sammen sto bak. Der «sūtraen» ble hyllet for sin underfundige og fortvilte tematisering av små og store bekymringer, møter vi et utvidet univers i Jordopphimlesang.

I en ny drakt oppstår forestillingen nå på Hovedscenen, der publikum inviteres inn i et pulserende lyd- og lysbilde, signert elektronikamusiker Bendik Baksaas og lysdesigner Øyvind Wangensteen, i Alva Brostens kostymedesign og med Ida Wigdel som koreograf. Sammen lager de en stille, støyende og rituell forestilling.

Se mer. 

Relaterte saker

Eventbilde: Ladies Night – ONE NIGHT ONLY!
onsdag
17:30

Ladies Night – ONE NIGHT ONLY!

Hjertelig velkommen til en stjernespekket humoraften hvor du får oppleve noen av Norges beste komikere sammen på scenen!

Eventbilde: «3 for 1»
onsdag
19:00

«3 for 1»

Denne høsten skal tre av landets gøyeste mennesker stå sammen på scenen for aller første gang, i det som garantert blir en latterbombe for historiebøkene.

Eventbilde: Standup på John Dee!
onsdag
19:00

Standup på John Dee!

Ta med venner og gjør dere klare for Standup på John Dee!