Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jonis Josef – WOKE hovedbilde
torsdag 
21:00
Cosmopolite Scene

Jonis Josef – WOKE

I WOKE tar Jonis Josef for seg livet som en somalisk mann i Norge, tabuer, Gaute Drevdal, terror og andre problemer i dagens samfunn – slik han selv ser det.

Jonis Josef har gjennom sin korte tid i rampelyset vist seg som ett av Norges største humortalenter. Han fikk gjennombruddet sitt på Latter Live, og har deltatt i programmer som Nytt På Nytt, Lindmo og Trygdekontoret. Han kan ukentlig høres på P3-programmet Karakter, og i sin egen podcast Juicy.

Jonis er også skaperen av serien Kongen av Gulset som ble kronet med en Gullrute for årets nyskapning. Han er denne våren aktuell med TV-serien Kasko som skal sendes på TV2.

Les mer. 

Relaterte saker

Eventbilde: Utfordrerne (Stand-up)
mandag
20:30

Utfordrerne (Stand-up)

Her kan du oppleve helt nye talenter innen stand-up-sjangeren. Det blir en kveld fylt med nerver, spenning og ikke minst mye latter og moro!

Eventbilde: Forvandlingens kunst – Teatermuseet
tirsdag

Forvandlingens kunst – Teatermuseet

Oppdag skatter fra kostyme- og modell-samlingen som spenner fra Christiania på 1700-tallet via Paris i mellomkrigstiden og fram til vår egen tid.

Eventbilde: Dronningimpro – SALT
tirsdag
20:00

Dronningimpro – SALT

Fire improvisatører konkurrerer om å regissere de beste improscenene – publikum avgjør om scenen er dritt, eller en dronning verdig.