Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jonis Josef – WOKE hovedbilde
torsdag 
21:00
Cosmopolite Scene

Jonis Josef – WOKE

I WOKE tar Jonis Josef for seg livet som en somalisk mann i Norge, tabuer, Gaute Drevdal, terror og andre problemer i dagens samfunn – slik han selv ser det.

Jonis Josef har gjennom sin korte tid i rampelyset vist seg som ett av Norges største humortalenter. Han fikk gjennombruddet sitt på Latter Live, og har deltatt i programmer som Nytt På Nytt, Lindmo og Trygdekontoret. Han kan ukentlig høres på P3-programmet Karakter, og i sin egen podcast Juicy.

Jonis er også skaperen av serien Kongen av Gulset som ble kronet med en Gullrute for årets nyskapning. Han er denne våren aktuell med TV-serien Kasko som skal sendes på TV2.

Les mer. 

Relaterte saker

Eventbilde: Lekter’n Festival 2023
fredag
14:00

Lekter’n Festival 2023

Ta med deg dine beste venner og bli med på en rå fest på bryggekanten!

Eventbilde: Afterwork med DJ på Gastroteket!
fredag
16:00

Afterwork med DJ på Gastroteket!

Gastroteket Vika har Afterwork med DJ hver torsdag og fredag. Kom og få servert nydelig mat og drikke på denne gastropuben med en helt unik atmosfære og stemning.

Eventbilde: Ølcruise med Christian Radich
fredag
17:15

Ølcruise med Christian Radich

Det ønskes velkommen til ølcruise om bord på Christian Radich. Om bord blir det ølforedrag med smaking med Espen Smith, en av Norges fremste og mest profilerte ølkjennere. Dette blir en fantastisk kveld på fjorden!