Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jettes Gjestebud hovedbilde
lørdag 
18:00
Lysebu

Jettes Gjestebud

Stemningsfull førjulsmiddag på Lysebu 3. november kl. 18.00

3. november åpner Lysebu dørene for et julepyntet Lysebu. Hotellet blir i tradisjon tro pyntet av den danske designeren Jette Frölich. I den anledning ønskes det velkommen til en stemningsfull julemiddag på Lysebu 3. november klokken 18.00.

Ved ankomst tennes faklene og dere blir imot på tunet utenfor hotellet. Der blir dere servert Lysebus egne gløgg, som nytes rundt åpen ild. Jette Frölich vil deretter gi en omvisning av juleutstillingen i hotellet og fortelle om årets juleproduksjon. Selve gjestebudet blir holdt i et av deres hyggelige lokaler og middagen serveres på nydelig langbord pyntet av Jette selv. Kjøkkensjefen serverer en 3-retters meny inspirert av norske og danske julemattradisjoner og en vinpakke med passende viner.

Pris kr 1095,- pr person, inkludert aperitiff og 3 – retters julemeny med viner. Pris uten vin er kr. 695,- 

Skulle dere ønske å overnatte tilbys overnatting til kr 500,- ekstra pr person.

Ta med venner, kjæreste og familie til en stemningsfull førjulsaften.  Arrangementet bookes direkte til Lysebu på tlf. 21 51 10 20 eller epost: booking@lysebu.no.

Velkommen til en hyggelig julemiddag i nydelige omgivelser!

Relaterte saker

Eventbilde: Afterwork & sosial gaming hver fredag!
fredag
16:00

Afterwork & sosial gaming hver fredag!

Samle gjengen til sosial gaming etter arbeidsuka!

Eventbilde: Winemakers Dinner med Veronica Corino
fredag
18:00

Winemakers Dinner med Veronica Corino

En unik mulighet til å dykke ned i Corinos rike historie, smake på deres utsøkte viner, og nyte et nøye tilpasset måltid som komplementerer vinene perfekt.

Eventbilde: Guidet ølsmaking
lørdag
17:30

Guidet ølsmaking

Lær om historie, hvordan øl lages og forskjellige øltyper, i tillegg til råvarer og servering. Det er sosialt, uhøytidelig og morsomt, og passer for alle.