Arrangementet er fullført.

Jettes Gjestebud hovedbilde
lørdag 
18:00
Lysebu

Jettes Gjestebud

Stemningsfull førjulsmiddag på Lysebu 3. november kl. 18.00

3. november åpner Lysebu dørene for et julepyntet Lysebu. Hotellet blir i tradisjon tro pyntet av den danske designeren Jette Frölich. I den anledning ønskes det velkommen til en stemningsfull julemiddag på Lysebu 3. november klokken 18.00.

Ved ankomst tennes faklene og dere blir imot på tunet utenfor hotellet. Der blir dere servert Lysebus egne gløgg, som nytes rundt åpen ild. Jette Frölich vil deretter gi en omvisning av juleutstillingen i hotellet og fortelle om årets juleproduksjon. Selve gjestebudet blir holdt i et av deres hyggelige lokaler og middagen serveres på nydelig langbord pyntet av Jette selv. Kjøkkensjefen serverer en 3-retters meny inspirert av norske og danske julemattradisjoner og en vinpakke med passende viner.

Pris kr 1095,- pr person, inkludert aperitiff og 3 – retters julemeny med viner. Pris uten vin er kr. 695,- 

Skulle dere ønske å overnatte tilbys overnatting til kr 500,- ekstra pr person.

Ta med venner, kjæreste og familie til en stemningsfull førjulsaften.  Arrangementet bookes direkte til Lysebu på tlf. 21 51 10 20 eller epost: booking@lysebu.no.

Velkommen til en hyggelig julemiddag i nydelige omgivelser!

Relaterte saker

Eventbilde: Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner
torsdag
18:00

Mathallens vinklubb: Sterke og søte viner

Julens etterdønninger: sterke og søte viner. Denne kvelden kan du lære mer om og smake på alt fra portvin til Banyuls.

Eventbilde: Kurs i street food
lørdag
13:00

Kurs i street food

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom alle rettene og de teoretiske prinsipper om den voksende street food-trenden.

Eventbilde: Valentines Hos Alma
lørdag
16:00

Valentines Hos Alma

Vi feirer kjærlighetens dag 12. februar (lørdagen) og inviterer deg og din kjære til en smakfull 3-retters middag hos oss! Passer perfekt om du har andre planer for mandagen på selveste VALENTINE’S DAY.