Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jettes Gjestebud hovedbilde
lørdag 
18:00
Lysebu

Jettes Gjestebud

Stemningsfull førjulsmiddag på Lysebu 3. november kl. 18.00

3. november åpner Lysebu dørene for et julepyntet Lysebu. Hotellet blir i tradisjon tro pyntet av den danske designeren Jette Frölich. I den anledning ønskes det velkommen til en stemningsfull julemiddag på Lysebu 3. november klokken 18.00.

Ved ankomst tennes faklene og dere blir imot på tunet utenfor hotellet. Der blir dere servert Lysebus egne gløgg, som nytes rundt åpen ild. Jette Frölich vil deretter gi en omvisning av juleutstillingen i hotellet og fortelle om årets juleproduksjon. Selve gjestebudet blir holdt i et av deres hyggelige lokaler og middagen serveres på nydelig langbord pyntet av Jette selv. Kjøkkensjefen serverer en 3-retters meny inspirert av norske og danske julemattradisjoner og en vinpakke med passende viner.

Pris kr 1095,- pr person, inkludert aperitiff og 3 – retters julemeny med viner. Pris uten vin er kr. 695,- 

Skulle dere ønske å overnatte tilbys overnatting til kr 500,- ekstra pr person.

Ta med venner, kjæreste og familie til en stemningsfull førjulsaften.  Arrangementet bookes direkte til Lysebu på tlf. 21 51 10 20 eller epost: booking@lysebu.no.

Velkommen til en hyggelig julemiddag i nydelige omgivelser!

Relaterte saker

Eventbilde: Barnas Søndag @BSF
søndag
12:00

Barnas Søndag @BSF

Barcode Street Food ønsker velkommen inn for en hyggelig søndag for både små og store. Det blir ulike aktiviteter for barn, og matbodene tilbyr smakfulle måltider og baren ulike forfriskninger. 

Eventbilde: Akustisk konsert med Espen Lind
søndag
16:00

Akustisk konsert med Espen Lind

Ikke gå glipp av konsert med Espen Lind og middag på Son Spa! En bedre start på helgen må man lete lenge etter.

Eventbilde: Book en sauna session på SALT
mandag
00:00

Book en sauna session på SALT

En sauna session på SALT er 2.5 timer ren lykke. Varme saunaer, kalde bad og bar. En sauna session inkluderer tilgang på både storsaunaen Árdna og Skroget innenfor deres åpningstider.