Søk i Aktiv i Oslo

Arrangementet er fullført.

Jettes Gjestebud hovedbilde
lørdag 
18:00
Lysebu

Jettes Gjestebud

Stemningsfull førjulsmiddag på Lysebu 3. november kl. 18.00

3. november åpner Lysebu dørene for et julepyntet Lysebu. Hotellet blir i tradisjon tro pyntet av den danske designeren Jette Frölich. I den anledning ønskes det velkommen til en stemningsfull julemiddag på Lysebu 3. november klokken 18.00.

Ved ankomst tennes faklene og dere blir imot på tunet utenfor hotellet. Der blir dere servert Lysebus egne gløgg, som nytes rundt åpen ild. Jette Frölich vil deretter gi en omvisning av juleutstillingen i hotellet og fortelle om årets juleproduksjon. Selve gjestebudet blir holdt i et av deres hyggelige lokaler og middagen serveres på nydelig langbord pyntet av Jette selv. Kjøkkensjefen serverer en 3-retters meny inspirert av norske og danske julemattradisjoner og en vinpakke med passende viner.

Pris kr 1095,- pr person, inkludert aperitiff og 3 – retters julemeny med viner. Pris uten vin er kr. 695,- 

Skulle dere ønske å overnatte tilbys overnatting til kr 500,- ekstra pr person.

Ta med venner, kjæreste og familie til en stemningsfull førjulsaften.  Arrangementet bookes direkte til Lysebu på tlf. 21 51 10 20 eller epost: booking@lysebu.no.

Velkommen til en hyggelig julemiddag i nydelige omgivelser!

Relaterte saker

Eventbilde: PINQUIZ
tirsdag
19:00

PINQUIZ

PINPIN byr på quiz-kvelder fulle av overraskelser og fete premier, så be med deg venner, kollegaer og familie og bli med på moroa!

Eventbilde: Vegetar verden rundt
onsdag
17:00

Vegetar verden rundt

Kurset er et deltagende kokkekurs der du får veiledning gjennom flere retter uten kjøtt og fisk. Sammen med kokker fra Kulinarisk Akademi lager man mettende retter og dere får tips til alternative næringskilder.

Eventbilde: Bli en mesterkokk med Jonatan!
onsdag
17:00

Bli en mesterkokk med Jonatan!

Jonatan Bukkøy-Tindholm Artnzen har jobbet på Maeemo, Cornelius på Holmen og Palmen Grand Hotell. På dette kurset vil han gi deg en god innføring i gastronomi og hvordan du kan imponere gjestene dine når det er din tur til å invitere til middag.