torsdag 
Chateau Neuf

JERSEY BOYS på Chateau Neuf

Hold deg fast og rydd plass i kalenderen! Jersey Boys kommer for å ta Norge med storm og har Norgespremiere 27. januar 2022!

«De hadde et særpreg, en attityd og et grep som ingen andre.» 

PS: Billettene flyr – finn dine her.

Verden får aldri nok

Født i Jersey, skapt av Amerika, men et verdensomspennende musikalsk fenomen verden aldri fikk eller får nok av.

Musikalen Jersey Boys har vunnet mer enn 55 prestisjetunge priser og tar nå plass i storsalen på Chateau Neuf i Oslo; en forestilling om den ekte og sanne historien til Frankie Valli og The Four Seasons. De var bare fire helt vanlige gutter fra Jersey – til de fikk sin første hit. Musikalen følger bandet fra starten av karrieren, gjennom harde tider med mange personlige nederlag – og fram til den overveldende suksessen som gjorde de imøtekommende arbeiderklasseguttene til et symbol for en hel generasjon. 

Jersey Boys solgte over 175 millioner album før de fylte 30 år, og den private historien – på vei mot toppen – med spillegjeld, mafiaforbindelser, fengselsstraffer, interne konflikter og uutholdelig sorg har gjort The Four Seasons til en internasjonal sensasjon. 

Du kan lese mer om forestillingen her og finne billetter her.

Dette er en musikal du ikke vil gå glipp av!

I rollene finner du Atle Pettersen som Frankie Valli, Mathias Luppichini som Tommy DeVito, Thomas Stokke som Bob Gaudio og Alexander Langset som Nick Massi.

Norgespremiere 27. januar 2021
Spilletid: ca 2 timer 40 min inkl pause
Anbefalt aldersgrense 12 år

Her ser du en liten sneak-peak på hva du kan forvente deg. En ting er i alle fall sikkert – dette blir en opplevelse du aldri vil glemme!

Relaterte saker

Eventbilde: Terje Sporsem – «Absolute norsk»
tirsdag
19:00

Terje Sporsem – «Absolute norsk»

Terje Sporsem er tilbake med et standupshow der han skal prøve å finne essensen av Norge. Hva vil det egentlig si å være norsk ?

Eventbilde: Use your heart as a phone
onsdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.

Eventbilde: Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet
onsdag

Utstillingen Dyr i byen på Bymuseet

Utstillingen viser hvordan tamme og ville dyr er en del av Oslos historie, hva dyrene har betydd for byen, og hva byen har betydd for dyrene.