Arrangementet er fullført.

Jell-O Shot – Nationaltheatret hovedbilde
torsdag 
19:30

Jell-O Shot – Nationaltheatret

Etter en helt alminnelig fest og et rimelig vellykket ligg med en rødhåret fyr, begynner Ida en kaotisk vandring på kanten av stupet.

Bevæpnet med løgn, sarkasme, vin og popkulturelle referanser, begir Ida seg ut på en «tour the force» mot avgrunnen, hvor hun må hanskes med velmenende kostråd, overflatiske venninnekvelder, en blødende nese og en mor som aldri slutter å ringe. Hun vil bare bli sett og føle tilhørighet til noe. Er hun en man i det hele tatt kan elske?

Det er regissør Camilla Kold som skal ta Ferdinands hurtigtog av et stykke til scenen. Kold er nyutdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo, og Jell-O Shot er hennes regidebut.

Sammen med scenograf og kostymedesigner Nia Damerell inviterer hun deg med på en øm og hungrende skildring av et menneske, en generasjon og en verden i oppløsning

 

Relaterte saker

Eventbilde: Norgespremiere på Latter
onsdag
19:30

Norgespremiere på Latter

To musikalske humorister fra to generasjoner, Ole Paus og Jon Niklas Rønning, møtes endelig til sin første store forestilling sammen på Latter, Aker Brygge i Oslo.

Eventbilde: Mat*Larm 2021
torsdag

Mat*Larm 2021

Mat*Larm er en matfestival i Oslo som ønsker å rette fokus på historien bak maten, møtet mellom bonde og kokk, og skape kreative og unike matopplevelser som overrasker deg som gjest.

Eventbilde: Røverstaden stand-up klubb
torsdag
20:00

Røverstaden stand-up klubb

Det blir nye komikere hver uke og fra scenekanten levers det en salig blanding av satire, galgenhumor, dagligdagse frustrasjoner, selvopplevde historier og punchlines.