Arrangementet er fullført.

Jell-O Shot – Nationaltheatret hovedbilde
torsdag 
19:30

Jell-O Shot – Nationaltheatret

Etter en helt alminnelig fest og et rimelig vellykket ligg med en rødhåret fyr, begynner Ida en kaotisk vandring på kanten av stupet.

Bevæpnet med løgn, sarkasme, vin og popkulturelle referanser, begir Ida seg ut på en «tour the force» mot avgrunnen, hvor hun må hanskes med velmenende kostråd, overflatiske venninnekvelder, en blødende nese og en mor som aldri slutter å ringe. Hun vil bare bli sett og føle tilhørighet til noe. Er hun en man i det hele tatt kan elske?

Det er regissør Camilla Kold som skal ta Ferdinands hurtigtog av et stykke til scenen. Kold er nyutdannet fra Kunsthøgskolen i Oslo, og Jell-O Shot er hennes regidebut.

Sammen med scenograf og kostymedesigner Nia Damerell inviterer hun deg med på en øm og hungrende skildring av et menneske, en generasjon og en verden i oppløsning

 

Relaterte saker

Eventbilde: HEATHER
fredag
17:00

HEATHER

Dialogforestillingen Heather av Thomas Eccleshare er et engasjerende teaterstykke om språk, fordommer og historienes kraft. 

Eventbilde: Hamlet på Nationaltheatret
fredag
19:30

Hamlet på Nationaltheatret

Opplev Hamlet, teaterhistoriens største klassiker, aktualisert i en verden av politisk kaos – i Johannes Holmen Dahls renskårne regi.

Eventbilde: Use your heart as a phone
lørdag

Use your heart as a phone

Hva er kjærlighet og hvordan kan kunsten fungere som uttrykk for kjærlighet? 17 kunstnere utforsker kjærlighetens språk i fellesskap.